Carla's Dream a inaugurat un nou club in Bucuresti

Sfarsitul de saptamana a adus un nou club in peisajul Bucurestean. Qetesh s-a deschis in fostul cinematograf Lumina, si se vrea clubul cu o suta de fete, pentru ca se poate transforma fie in cafenea, fie in cabaret, in sala de teatru si stand up, in club cool, exclusivist sau noncomformist. Evenimentul de deschidere a debutat cu un concert al baietilor de la Carla's Dream, considerati revelatia anului, care dupa ce au rupt topurile din tara acum au inregistrat un succes fabulor peste hotare.

Ca niste profesionisti desavarsiti au cantat live si au facut probe de sunet din timp, au venit cu o echipa bine organizata, si au repetat cu cagule.
Pentru ca in club era doar personalul, nu s-au pictat in schimb si-au acoperit chipurile cu cagule si ochii cu ochelari de soare.

Sute de fani s-au inghesuit sa cante si sa danseze alaturi de ei. Solistul trupei chiar a luat telefonul unei domnisoare care facea live pe facebook si a ajutat-o sa obtina o productie mai buna, filmand el insusi. 
A fost o seara incendiara. La concertul celor de la Carla's Dream au asistat printre altii si Catinca Roman impreuna cu celebrul hair stilist Laurent Tourette, Dana Savuica si prietena ei Dana Androne, dar si Irinel Columbeanu insotit de o domnisoara cu alura de top model.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod