Sclipiri de stele pentru Noaptea de Revelion

Cum se apropie Revelionul, cu toţii ne ducem cu gândul la rafinament şi strălucire în orice aspect. Iar noua colecţie ECCO Celebration ne propune încălţăminte sofisticată care se asortează perfect oricărei ţinute de Revelion. Această colecţie include o ediţie limitată de pantofi cu ştrasuri, oferind 2 stiluri diferite: pantofi cu toc şi balerini.
Dacă doriţi să atingeţi maximul de eleganţă pentru noaptea de Revelion, atunci optaţi pentru pantofii cu toc ECCO SHAPE 75. Aceşti pantofi negri cu toc de 75 mm sunt special creaţi pentru a se potrivi cu forma naturală a piciorului, oferind un confort suprem toată noaptea de Revelion. Confecţionaţi din piele de căprioară suplă sunt detaliaţi cu cristale mici şi strălucitoare ce le oferă un aspect rafinat, în timp ce tocul de 75 mm învelit în piele asigură un look sofisticat aparte.
Pentru o alternativă la tocuri, puteţi alege balerinii ECCO SHAPE POINTY BALLERINA ideali pentru femeile care doresc să aducă un plus de confort şi stil pentru fiecare moment al Revelionului.
Vârful ascuţit combină stilul clasic cu stilul sofisticat contemporan.

Pentru o asortare perfectă puteţi opta pentru geanta de mână ECCO JOLIET POUCH realizată din piele netedă ECCO Moonstone şi piele de căprioară, cu detalii din ştrasuri. Pentru un stil relaxat dar sofisticat, vă recomandăm geanta de umăr ECCO JOLIET Medium Saddle Bag din piele netedă elegant combinată cu piele de căprioară, şi ornată cu detalii scânteietoare pentru un dram de glamour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod