Rafinamentul Chic Roumaine - Cele mai frumoase ii cu margele!

Ia romaneasca a excelat prin modele deosebite, prin cusaturi ce dau conturul unor camasi traditionale extrem de frumoase si in acelasi timp unice in lume. Rafinamentul unei ii romanesti este exact ce-i trebuie unei femei sa epateze gratios si sa iasa in evidenta in cotidianul uneori prea sumbru.
Maiestria artistica a iei traditionale se regaseste si in magazinul www.chicroumaine.com, iar cele mai pretioase sunt iile cu margele si paiete. Oricine doreste sa mizeze pe efectul acestor accesorii ce impodobesc minunatele camasi, ar trebui sa le imbrace… Eleganta va fi valorificata, iar versabilitatea acestor piese vestimantare cusute cu talent si migala vor da o nota aparte celor care le vor purta.

O combinatie de efect veti descoperi la ia romaneasca “Anica”, pe care margelele s-au insirat alaturi de broderia florala cu mult dichis si cu tonuri ce amintesc de culorile pamantului.
Multa stralucire si rafinament ofera si broderia iei Sanziana cu paiete adaugate pe cusatura bleu.

Sunt detalii de seductie care vor scoate in evidenta feminitatea oricarei doamne sau domnisoare. Asadar, diversitatea exista in aceasta colectie spectaculoasa a iilor cu margele si paiete Chic Roumaine.  Noutatea este ia romaneasca Adela, cusuta cu fir rosu, peste care au fost aplicate margelute ca niste stropi de aur, ce desavarsesc acest model unic… Detaliile fac diferenta, iar orice varianta vei alege, cu siguranta vei reusi sa te simti sclipitoare, aparte.
Uneori, cand trebuie sa fii eleganta in anumite seri, aceste piese vestimentare iti pot veni in ajutor! Nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta! Iti vor permite sa fii cu adevarat frumoasa si eleganta afisand un look aparte, cu adevarat special.

Modelele Chic Roumaine, fie ca  sunt ii, poale, rochii, veste sau camasi , sunt cusute si brodate manual, vibrand cu fiecare cusatura datorita maiestriei si pasiunii femeilor de la tara. Pret ie romaneasca Anica: 749 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod