Poveste adevărată: "Iubitul meu și-a adus fosta prietenă la un pas de sinucidere"

Când l-am cunoscut eu era singur de multă vreme și nu avea deloc încredere în femei. Fusese înșelat. Mi-a luat ceva timp ca să-l conving de sinceritatea mea, tot timpul era suspicios și chiar și acum are uneori ieșiri de gelozie izvorâte din neîncredere.
Totuși în mai bine de doi ani de când ne știm am reușit să construim o relație care devine pe zi ce trece mai puternică. El este un bărbat minunat, care are foarte multe de oferit, iar când a început să aibă încredere în mine mi-a demonstrat că știe să iubească necondiționat.

Ceea ce nu am știut eu multă vreme a fost însă un fapt care m-a speriat îngrozitor în legătură cu caracterul omului lângă care mă gândesc că aș petrece toată viața. Abia de curând mi-a făcut această mărturisire, completă, cu ce s-a întâmplat de fapt între el și fosta lui iubită, după ce ea l-a înșelat. Nu mi-ar fi spus din proprie inițiativă, dar am aflat de la un prieten comun – care a ținut cumva să mă avertizeze – și l-am chestionat pe el până când mi-a spus.

A fost atât de furios pe ea încât i-a făcut viața un iad.
A început pe Facebook să comenteze la toate postările ei cu lucruri care o făceau de râs, practic le-a spus tuturor cunoscuților ce a făcut. Apoi ea și-a suspendat contul de facebook, ca să scape de campania asta a lui de denigrare. Ea i-a cerut iertare, dar orgoliul lui nu s-a putut consola cu atât. Se pare că îl înșelase cu unul dintre prietenii lor, și nu a fost doar un accident.

Pentru că nu mai avea cum s-o facă de râs pe Facebook, a făcut un blog în care a scris despre povestea lor, apoi a început să publice acolo tot felul de informații despre ea. Apoi, pentru că nu s-a simțit răzbunat nici cu asta, i-a făcut un cont pe un site de dating unde a scris că prestează sex pe bani. Fata a fost asaltată de cereri, pentru că arăta foarte bine.
S-a aflat și la locul ei de muncă despre asta și fata a fost nevoită să își ia concediu o vreme, că nu se mai putea duce nici la job de rușine.

La câteva luni după ce a început el campania asta de denigrare la adresa ei, fata a încercat să se sinucidă. A luat un flacon de pastile și a fost găsită de mama ei aproape moartă. A stat în comă și nici azi nu e foarte bine cu sănătatea. I s-au distrus rinichii și a ajuns să facă dializă. A plătit scump infidelitatea.
 
Am fost impresionată de soarta ei, dar mai mult decât atât am fost speriată de sângele rece și cruzimea cu care el i-a făcut toate astea. Și probabil că nu s-ar fi oprit dacă nu ar fi băgat-o în spital. Ce mi se pare și mai grav e că el nu conștientizează, nu consideră că e rău ce a făcut.
Că indiferent ce ți-ar fi făcut un om trebuie să ții totuși cont că l-ai iubit, și nu-i poți distruge viața. 

E drept că și ea aproape i-a distrus-o pe a lui, dar norocul lui am fost eu, care l-am pus din nou pe picioare, însă acum stau și mă gândesc dacă nu cumva trăiesc cu un om pe care nu-l cunosc, și mi-e frică să nu cumva, vreodată, să-l supăr cu ceva și să ajung victima răzbunării lui. 

Nu mă gândesc la infidelitate, pentru că eu nu concep așa ceva, dar dacă vreodată, cine știe cum e viața, ajungem să ne despărțim, oare el ar fi capabil să-mi facă și mie așa ceva? Sunt tare încurcată de situația asta și nu știu cum să procesez tot ce mi-a spus el. Când îmi povestea tot ce a făcut era convins că el a fost îndreptățit să facă toate nenorocirile alea.
Oare asta înseamnă că oricând va fi gata să o facă din nou?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 18 Mai 2015, 22:03
    exact

    Exact.Cine inseala sau are rautatea in sange,o va face mereu.Rupe tot cu un astfel de om,iti va infecta si murdari si sufletul si viata.

    3
    3

  • lumi pe 18 Mai 2015, 16:59
    atentie

    draga mea, din punctul meu de vedere ai de a face cu un PSIHOPAT (stii ce e ala?) el chiar este daca chiar si dupa atata timp i se pare floare la ureche ce a facut PSIHOPATII - sunt persoane care se comporta normal, dau impresia de normalitate dar de fapt realitatea este cu mult mai ucigatoare, mari criminali ai lumii au fost psihopati ... pe de alta parte la tot asaltul acesta la care a supus-o - pentru numele lui Dumnezeu - exista justitia - exista politia - adica chiar erau probe evidente de HARTUIRE - el asta a facut de fapt A HARTUIT-O ...si ea a cedat...ce pacat.. ii urez multa sanatate si tie multa atentie!!!!

    4
    3

  • TransmisiidpNavaMama pe 18 Mai 2015, 16:20
    Vindeti-va trupul fetelor,dar numa alea bune!

    Asta va paste fetelor cand va inselati perechea,mai ales cand baiatu' ii indragostit maxim de fata..un baiat inselat sub influenta sentimentului de iubire e in stare de orice, o bomba de nervi,hormoni,razbunare,ego gata sa erupa..apoi sa va vad cum il calmati...nu zic ca asta era solutia,s-o bage la dializa,eu n-as fi facut asa ceva,ii doresc sa se faca bine

    0
    6

  • maria_maria pe 18 Mai 2015, 09:03
    fugi, cat mai poti

    Fiecare / toate ne putem imagina ca suntem deosebite si ca noua nu ni se poate intampla acel ceva rau - infidelitatea lui, agresiunea lui, dependenta lui de alcool sau orice altceva... S-a intamplat deja, ai aflat,iar lui i se pare perfect normal... Oamenii nu se schimba, doar anumite comportamente, de obicei prin efort de vointa si nu neaparat pe termen lung. Ai avut ocazia sa afli cum e cand "isi da arama pe fata"; majoritatea nu o avem. Parerea mea este sa fugi cat mai poti, dar probabil ca vei ramane. Sfaturile nu prea sunt ascultate, deseori e doar un mijloc de a ne argumenta ancorarea in propriile decizii. Indiferent de hotarare, iti doresc sa ai puterea sa ti-o asumi si sa-ti pastrezi atentia treaza!

    8
    3

  • SaS pe 17 Mai 2015, 21:36
    Comentariu

    O "saga" despre niste oameni anormali si internauti.

    3
    3

  • Alice pe 17 Mai 2015, 15:48
    Marginit

    Eu cred ca-l vezi minunat si perfect, si e placuta imaginea asta a salvatorului pe care ti-a plantat-o in minte relatia asta. La urma urmei l-ai adunat de pe jos si ai constatat ce deosebit e si ce victima nefericita a fost. Dar din ce-mi spui e un barbat care nu vede decat in alb si negru. Ea e rea ca a gresit el e bun si a trebuit sa o pedepseasca. Ma intreb daca nu cumva asa a fost toata relatia lor. Ea l-a inselat dar poate incerca pur si simplu sa se desparta, poate trecea printr-o criza declansata tocmai de personalitatea lui sau pur si simplu nu a fost sa fie. A gresit ca l-a inselat? Categoric dar nu l-a inselat ca sa-i faca lui rau ci a fost probabil atrasa de tipul ala, conjunctura...ceasul rau...pe cand el INTENTIONAT i-a facut rau repetat pe perioada mare de timp si fara regrete. Pot intelege slabiciunea unei femei dar nu si rautatea intentionata si lipsa totala a remuscarii mai apoi.

    10
    3

  • Cristina pe 17 Mai 2015, 14:15
    Suna infricosator tipul

    Lucrurile pe care le-ai povestit sunt ingrijoratoare. Infidelitatea fetei nu este o scuza pentru comportamentul lui asa razbunator. Tipul e o bomba cu ceas si asa se va comporta mereu indiferent ca va fi vorba de infidelitate sau orice alta greseala. Asculta primul comentariu si nu fa angajamente prea serioase pentru moment. Lasa lucrurile sa mearga incet si mai analizeaza-l. Mai grav e ca nici nu are remuscari. Iti doresc multa bafta in deciziile pe care le vei lua si sper ca fata aceea sa se insanatoseasca.

    16
    5

  • Ariana pe 17 Mai 2015, 12:27
    Iti dai seama ca da

    Eu cred ca o va mai face inca odata. Nu il cunosti decat de 2 ani, 2 ani nu inseamna nimic. Nu zic sa te desparti, dar fi atenta. Nu lua decizii pripite pe care sa le regreti(casatorie, copii),Incearca pe cat posibil sa tii lucrurile cat mai simple. Pentru binele tau.

    18
    3

  • Ned pe 17 Mai 2015, 10:32
    Baietii rai sunt buni iar cei buni sunt prosti.

    Asta este..!, baiatii rai sunt buni, iar cei buni sunt considerati prosti si de neacceptat de catre voi femeile....asa ca voi femeile suportati consecintele.

    25
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod