Primul magazin Uterqüe din România s-a deschis oficial în Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City anunță, în premieră pentru România, prezenţa unui nou brand internaţional exclusivist: Uterqüe. Începând cu luna aprilie, oferta de shopping a centrului comercial se diversifică, aducând iubitorilor de modă colecţii premium de genți, încălțăminte, bijuterii și accesorii, o gamă atent selecționată de articole vestimentare și piese realizate din piele.

Vizitatorii Băneasa Shopping City vor regăsi la parter colecţiile Uterqüe, brand destinat consumatorilor de modă care preferă piesele ce nu se demodează ușor şi care sunt confecţionate cu mare atenţie la detalii, din materiale de foarte bună calitate.

Accesoriile sunt o parte esențială a colecțiilor, lucru pe care îl reflectă și numele brandului. Uterqüe provine din limba latină și înseamnă ”una și cealaltă”: modă și accesorii.

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, şi are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Articolele de îmbrăcăminte Uterqüe sunt special create pentru a rezista probei timpului şi sunt menite să devină piese indispensabile pentru orice femeie independentă care apreciază stilul elegant şi sofisticat.

Prin adăugarea unei componente moderne puternice, Uterqüe găseşte echilibrul perfect şi aduce articole de îmbrăcăminte şi accesorii ce devin adevărate vedete, punând în valoare o siluetă serioasă, sofisticată şi elegantă, la preţuri atractive.

Magazinul deschis în Băneasa Shopping City păstrează atmosfera specifică a unui boutique, o atmosferă unică şi specială, cu mobilier în culori calde şi un spațiu generos luminat cu instalații avangardiste.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod