Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

“Visul fiecarei femei de a oglindi in propria infatisare gratia, candoarea si eleganta discreta, intr-o lume care pare sa fi uitat ca “chapeau-bas” inseamna infinit mai mult decat un gest de curtoazie”. Aceasta este esenta “Lady Like Necklace”, accesoriul pretios ce isi dezvaluie frumusetea in zori, cand Venus rasare doar pentru a surprinde stralucirea unica ascunsa in labirintul sufletesc. Un nou inceput si o marturie a magicei transformari ce are loc in fata oglinzii sub bagheta Adinei Necula, creatoarea unui concept care vorbeste mai mult decat despre frumusete.

Prin profesia sa de consilier de imagine si stil, exersata de peste un deceniu, Adina Necula isi pune amprenta creativa asupra unui nou capitol, menit sa puncteze diferenta pe care femeia o poate face atat in viata celor din jur, cat si in propriul sau parcurs.
Creatoare de brand si o voce care ghideaza publicul in superba lume a modei si a frumusetii, Adina Necula pastreaza nealtarata credinta in sansa fiecarei femei de deveni propria capodopera, pentru ca stilul este cel care ramane atunci cand capriciile modei devin doar decor.

Un simbol “to keep, pentru o femeie “to remember”, colierele Lady Like sunt un prim rod al colaborarii dintre Adina Necula si MOOGU Contemporary Jewellery, care printr-o executie impecabila, a pus in valoare viziunea artistica, astfel incat pretioasele talismane sa aiba mesaj si continut.

Realizate manual din argint si placate cu aur roz, colierele Lady Like arata ca un simbol secret oferit la intrarea intr-un club select, un simbol al apartenentei si al unicitatii in egala masura.
Fast, pretiozitate, eleganta si nevoia intrinseca a fiecarei femei de a se simti speciala din zorii zilei si pana la lasarea serii, sunt temele reunite in filozofia marcii si exprimate in editia speciala a colierelor “MOOGU for Lady Like Adina Necula”. Nu intamplator, aurul roz a fost alegerea fireasca pentru placarea colierelor – irizatiile calde pun in valoare pigmentatia pielii, ii confera un plus de pretiozitate si lumineaza chipul.

Dincolo de expresivitatea design-ului, Lady Like Necklace este o investie timeless, dar accesibila unui public larg, cu potential de a deveni o piesa esentiala in orice garderoba feminina.


Impreuna cu Andreea Mogosanu – designerul MOOGU, am avut in vedere crearea nu doar a unor simple bijuterii menite sa completeze caseta cu nestemate a unei femei. Ne-am dorit sa punem la punct un concept capabil sa transmita un mesaj puternic si sa rezoneze cu personalitatea fiecarei femei: un ideal, o aspiratie, o dorinta si extrem de multe posibilitati” - Adina Necula.

Colierele “MOOGU for Lady Like Adina Necula” sunt disponibile din data de 17 decembrie, lansarea avand loc in momentul cel mai potrivit pentru a fi oferite unei lady sarmante care apreciaza finetea detaliilor. Comenzile pot fi efectuate pe adresa de e-mail contact@moogu.ro, pretul Lady Like Necklace fiind de 499 lei.


Credit foto: FotografulTAU.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod