Sora lui Kim Kardashian a scapat de cicatricile de la acnee cu un tratament din Romania

Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reușit să scape de cicatricile lăsate de acnee apelând la un tratament revoluționar non-invaziv, care se găsește și în România.

Este vorba de laserul Genesis, pe care cunoscutul dermatolog, Oana Spânu, îl aplică pentru a  trata afecțiunile pielii (cuperoza/ rozacee) și cicatricile lăsate de acnee ale multor pacienți.

Acneea mi-a distrus încrederea în mine. Nici nu mai puteam privi în ochii celor cu care vorbeam. Eram extrem de timorată și obișnuiam să îmi acopăr fața cu mâinile”, a declarat recent Kendall, cea care este în prezent una din cele mai de succes modele la nivel internațional, defilând și pentru Victoria’s Secret.

Laserul Genesis regenerează pielea feței, a gâtului și a decolteului, tratand atât micile  imperfecțiuni de culoare și textură cât și porii vizibili, capilarele dilatate, ridurile fine, petele maronii și cicatricile rezultate în urma acneei.

Tratamentul efectuat cu LASER Nd-YAG regenerează pielea, redându-i un aspect tânăr și strălucitor, este complet nedureros și  nu necesită timp de recuperare”, declară Dr. Oana Spânu.

Dr.  Oana Spanu este medic specialist Dermatologie, doctorand la UMF Carol Davila, absolvent al cursurilor importante din domeniu si participare cu lucrari la congresele internationale de specialitate. Dr. Oana Spanu este si Investigator principal si Coordonator studii clinice pentru produse dermato-cosmetice ale unor mari companii din Franta si Germania, precum L’Oreal, Pierre Fabre, Clarins, Chanel.

Cabinetul Dr. Oana Spânu se află în București, pe Șoseaua Nordului nr. 60.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod