Distrikt 42 lanseaza seria concertelor de joi seara

Distrikt 42, primul gastropub din Bucuresti in stil steampunk, lanseaza seria de concerte live de joi seara. Primul concert va avea loc in aceasta seara, incepanad cu orele 21.30, intrarea fiind libera.

Ne vor incanta auzurile trupa bucuresteana Groove Hug si DJ-ul UFe. Ufe este un DJ cunoscut din Bucuresti si recunoscut dupa mai multe aliasuri, precum UNCHIU FESTER a.k.a. BONGO SANTAMARIA a.k.a BASU MARTINEZ a.k.a. PROZAC. Mai multe informatii puteti gasi pe contul oficial de Facebook  si pe Soundcloud. Cu Groove Hug (Viorica Pintilie- vocals, UFe - samplings, Brutus - guitars) va puteti de asemenea intalni pe Facebook si pe Soundcloud

Ne propunem sa oferim o muzica speciala, diferita de ceea ce se asculta in Centrul Vechi in general, dar si in Bucuresti.

Serile de joi vor fi dedicate concertelor live de muzica funk, jazz, electro-jazz, cu un twist. Ne dorim sa oferim o atmosfera aparte, care lipsea pana acum publicului bucurestean,” a declarat Tudor Ivan, coordonator evenimente Distrikt 42.

Curentul steampunk este un subgen al science fictionului si uneori al fanteziei, care incorporeaza tehnologie si design estetic, inspirat din masinariile cu aburi industriale ale secolului al 19-lea. Din punct de vedere literar este de asociat cu cyberpunk-ul, luand de multe ori locul si intr-o istorie "alternativa" a Marii Britanii victoriene sau in Vestul American, intr-un viitor post-apocaliptic.

Fantezia si tehnologia inventiva aduse de aceasta lume ne este cunoscuta datorita crtilor scrise de Jules Verne si H.G. Wells, dar si de autori contemporani precum Philip Pullman, Scott Westerfeld sau Stephen Hunt.

Prin urmare, steampunk este un stil de design derivat din literatura stiintifico-fantastica, in care lumea imaginata stapaneste la perfectie arta de a crea masinarii care functioneaza pe baza de aburi. Cu elemente imprumutate din epoca victoriana, echipamente tehnice bazate pe aburi, masini neelectronice de calcul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod