Mutti Pulpa, rosii taiate fin

Bogăţia pământului şi căldura soarelui s-au combinat pentru a ne oferi un fruct unic. Gustoase şi imbietoare, roşiile au un continut redus in calorii si sunt bogate in substante nutritive.

Sunt alcătuite în principal din licopen. Este semnalat de culoarea roşu aprins şi este cunoscut pentru a fi nutritiv pentru noi. Antioxidantii isi păstreaza proprietatile chiar şi după procesul de preparare. De fapt, gătite le face mai puternice.

Mutti Pulpa păstrează prospețimea de rosiilor coapte la soare si proaspat culese.
Este un produs unic, deoarece mixeaza cuburi de rosii taiate fin cu suc de rosii. Bogat in substante nutritive este incontestabil partenerul perfect pentru paste.

Mutti Pulpa ne ofera gustul autentic al rosiilor coapte si dulci pastrand culoarea naturala a rosiilor. Este un produs obtinut doar din rosii 100% italiene si un praf de sare...nici un alt ingredient!


Mutti Pulpa are o consistenta naturala, avand putin mai multa apa decat un piure, de aceea este perfecta pentru paste pe bază de ou, pentru ca acestea absorb mai mult sos. Mutti Pulpa este, de asemenea, perfecta pentru preparatele la cuptor care necesita timp de gătit mai indelungat, dar puteți de asemenea sa încercați cu bruschetta sau baza pentru pizza atunci când doriti aroma proaspata de rosii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod