Sofiaman lanseaza noua colectie de iarna: ”Christmas party”

Sofiaman lanseaza ”Christmas party”, o colectie speciala pentru sarbatorile de iarna, ce cuprinde articole pentru intreaga familie. In noul sezon, printre propunerile designerilor celui mai mare producator de haine de casa si de noapte din tara se numara carourile, printurile geometrice si mesajele tematice.

Pentru femei, Sofiaman vine cu o gama speciala de pijamale, compleuri, camasi de noapte, halate si lenjerie intima. Culorile predominante sunt cele naturale precum griul, albul, dar si albastrul, movul si visiniul.
Imprimeurile cu mesaje haioase, desenele jucause sau aplicatiile din catifea completeaza perfect noua colectie. Bumbacul, combinat cu alte fibre naturale, este materialul din care sunt fabricate noile articole.

Pijamalele cu croiala clasica si carourile sunt detaliile care definesc gama dedicata barbatilor. Aceasta este completata si de halate, compleuri si lenjerie intima. Modelele sunt fabricate din fibre naturale, imprimate cu mesaje si au aplicatii din materiale cadrilate.Pentru copii, designerii brandului Sofiaman au creat modele vesele in culorile rosu, alb si negru.
Imprimeurile, dungile si detaliile jucause sunt aplicate pe intreaga gama dedicata celor mici: pijamale, compleuri, bluze, pantaloni, rochite, salopetele si lenjerie intima. Hainutele pentru copii din noua gama sunt confectionate din bumbac 100% ce nu provoaca alergii.
 
Noile produse Sofiaman pot fi gasite in magazinul online, in cele 8 magazine proprii din tara, in cele doua magazine in sistem franciza, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Intreaga retea de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod