AFI Palace Cotroceni își extinde portofoliul de branduri prin lansarea magazinelor Altex, DIKA, Buzz și Candrani

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, si-a mărit portofoliul de branduri prin lansările recente ale magazinelor Altex, DIKA, Buzz și Candrani. Astfel, centrul comercial pune la dispoziția vizitatorilor săi noi atracții în materie de shopping.

„Ne bucurăm să anunțăm deschiderea noilor magazine din AFI Palace Cotroceni. Obiectivul nostru este să aducem în permanență elemente de noutate astfel încât să le creăm clienților noștri mediul potrivit pentru experiențe plăcute de shopping. Seria lansărilor de magazine noi va continua până la finalul anului, așadar sperăm să ne surprindem vizitatorii în continuare.”, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing AFI Palace Malls Division.
Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, și-a deschis portile în AFI Palace Cotroceni la finalul lunii noiembrie.

Noul spațiu este primul magazin din București în care Altex a pus în aplicare inovația adusă în acest an pe piața de profil privind experiența consumatorului, prin oferirea de servicii post-vânzare. În noul showroom Altex oferă o gamă de peste 10.000 de produse electro-IT.


În ceea ce privește magazinele de articole vestimentare și încălțăminte, AFI Palace Cotroceni a adăugat pe harta sa încă trei branduri noi, respectiv DIKA, Buzz și Candrani.
Magazinul DIKA din AFI Palace Cotroceni este cel de-al doilea deschis în România și este un brand ce aduce un plus de eleganță și stil.

Originar din Bulgaria, DIKA conține piese vestimentare, încălțăminte, genți și alte accesorii pentru doamnele și domnișoarele care vor să fie mereu în pas cu moda.


Posibilitățile de cumpărături au devenit mai numeroase și în segmentul de încălțăminte din luna noiembrie, magazinul Buzz fiind inclus în portofoliul AFI Palace Cotroceni. Acesta propune o varietate mare de modele de pantofi sport și reunește branduri foarte cunoscute, precum New Balance, Adidas, Nike, Converse All Star și multe altele.


Mai mult decât atât, un alt magazin de încălțăminte a fost deschis în luna noiembrie în AFI Palace Cotroceni. Candrani este un producător românesc, dar care în colaborare cu designeri italieni, realizează pantofi sport atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Stilul unic, precum și calitatea materialelor sunt două dintre caracteristicile pentru care brandul este recomandat.


Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod