Cum sa-ti remodelezi silueta pe timp de vara?

Peste 80% dintre femeile cu varste de peste 18 ani se confrunta cu celulita, indiferent de greutatea corporola sau de stilul de viata. Reprezentantele sexului frumos sunt predispuse la aceasta problema inestetica, din cauza ca celulele grase se localizeaza in straturile superficiale ale pielii, ducand la aparitia aspectului de coaja de portocala.

Celulita se dezvolta in organism cand celulele adipoase sunt depozitate imediat sub derm. Odata cu marirea acestor celule, tesutul din jur se intareste, motiv pentru care circulatia sangvina este ingreunata, dar este favorizata retentia de fluide.

Cum poate fi combatuta celulita? Dieta si sportul au un rol foarte important in estomparea celulitei, insa pentru combaterea acestei probleme inestetice este nevoie mai mult decat atat. Cresterea circulatiei sangvine si drenajul limfatic pot fi efectuate cu ajutorul tratamentului VelaShape III, care combina radiofrecventa bipolara, infrarosul, vacuumul si rolele mecanice, patru principii care actioneaza asupra tesutului adipos.

Caldura furnizata prin intermediul infrarosului si radiofrecventei bipolare creste metabolismul ale straturilor de grasime si reduc in dimensiune celulele adipoase.

Rolele mecanice si vacuumul actioneaza asupra vaselor de sange, ducand la cresterea circulatiei sangelui in zona de tratament, si maseaza pielea, lasand-o catifelata si tonifiata.

Durata unei sedinte de tratament dureaza in functie de zona corporala care este afectata de celulita, insa in mod normal dureaza in jur de 30-60 de minute. Si numarul sedintelor variaza in functie de aspectul celulitei, insa rezultatele incep sa se vad inca de la primele sedinte.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod