Romania are cea mai frumoasa fetita din lume!

Are doar 11 ani si prezinta singura emisiune tv de modă și de lifestyle, pentru copii, din Romania la postul Nova Tv - ”Fashion Kids”. De cand este in lumina reflectoarelor si in atentia presei de specialitate, a primit numeroase premii pentru ''Cea mai buna emisiune de fashion si lifestyle pentru copii din Romania'' si ''Cel mai bun mini top model din Romania'', astfel i s-au deschis usile pentru o cariera internationala stralucita.

La Gala ''Star Awards'' by Adela Diaconu, ce a avut loc in luna noiembrie 2015, a fost remarcata si invitata sa participe in luna mai 2016, la concursul international de frumusete „Little Miss World Universe 2016” desfășurat în Bodrum, Turcia.

Acesta a avut loc in perioada 6-16 mai, iar
zilnic Bianca a trecut cu bine de probele si activitatile zilnice,  precum shooting-uri, coregrafii pentru proba costumelor traditionale, casual si a rochiilor de seara ce pregateau marea finala.

În lupta pentru cele cinci titluri puse în concurs: Little Miss World, Miss Talent, Fotomodel of the World, Mini Top Model și Supermodel of the World, Bianca Drăghiciu a câștigat locul I la secțiunea Supermodel of the World, fiind urmată pe locurile II și III de ucrainencele Elisabeta Titova și Albina Cercaska.

Experienta din televiziune si-a spus cuvantul fiind spontană, dezinvoltă, cu multă prezență scenică și, stralucind la propriu, Bianca a trecut cu brio probele concursului: costum tradițional, ținută casual de zi și proba rochiei de seară.

"Super Model of the World" și "Best of the Best" — premiu special al juriului, cel mai disputat si dorit - este un alt titlu câștigat de Bianca, ce îi vor aduce talentatei prezentatoare TV si mini top model, alte invitații și participări la concursuri internaționale de gen, apariții în reviste, evenimente mondene, acestea fiind doar o alta etapa din construirea unei cariere de succes.

Pana la concursul din Turcia, Bianca Draghiciu a avut prezentari de moda pe podiumul international de la ''FashionTv Winter Festival'', in colectia ''Campionii'', semnata Adela Diaconu.

A defilat in cadrul ''Summer FashionTv Festival'' pentru designerul Oana Ciclovan, si alte branduri celebre. Originara din Sibiu este vedeta Scolii de Modeling Cleopatra Popescu si defileaza in toate prezentarile de moda din orasul natal. La Bucharest Fashion Week, a avut filmari cu designeri renumiti, la Media Music Awards a intervievat toti artistii celebri printre care Andra, Smiley, Antonia si Alex Velea, Delia, Andreea Balan, Lora, Corina, Adi Sina si multi altii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod