Tendințele anului 2016 la dansuri de nuntă

Studioul de dans Arthur Murray din București, franciza a celei mai mari rețele de școli de dans din lume, anunță cele mai importante tendințe în materie de dansuri de nuntă în acest an.

Coregrafie personalizată –compilație de muzică și stiluri de dans - Una dintre cele mai importante tendințe pentru 2016 la dansurile de nuntă este reprezentată de coregrafiile personalizate 100%, executate pe compilații de piese preferate ale mirilor și care combină mai multe stiluri de dans.

Trendul a fost remarcat încă din vara anului trecut și tinde să devină opțiunea principală a cuplurilor de tineri căsătoriți. Majoritatea coregrafiilor de acest tip încep pe o piesă lentă, pe care se dansează vals sau rumba, după care muzica se schimbă într-un ritm mai alert și o dată cu ea se schimbă și stilul de dans.

Freestyle –dans „la liber” - dansul mirilor fără o coregrafie învățată și repetată înainte de nuntă este o tendință care prinde contur în 2016.

Este adoptată ce cei mai îndrăzneți dintre proaspeții căsătoriți și presupune ca aceștia să danseze pe o anumită piesă, fără să își pregătească succesiunea pașilor.
Cuplurile care aleg această variantă urmează cursuri de dans și învață să danseze unul sau mai multe stiluri de dans, după care dansează liber în fața invitaților. Avantajul principal al acestei opțiuni este că dansul arată natural, mișcările sunt firesti, iar partenerii sunt mai relaxați, pentru că nu trebuie să urmeze o rutină prestabilită.

Dansul mirilor se transformă în dans de grup - transformarea dansului mirilor în dans de grup este o nouă abordare ce se remarcă anul acesta la nunți.

La deschiderea nunții, mirii se pregătesc de dans, însă spre surpriza invitaților, ei sunt însoțiți de câțiva prieteni, alături de care vor executa un dans care va porni distracția la nuntă. Dansul de grup se realizează fie la începutul nunții alături de nași, prieteni și apropiați sau, ca noutate absolută în acest an, alături de părinți, la jumătatea nunții.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod