Rusu+Borțun Brand Growers semnează rebrandingulTrutzi

Agenția de strategie și manifestare creativă de brand Rusu+Borțun Brand Growers a finalizat rebrandingulTrutzi, companie românească, înființată în 2007, importator și producător de fier și liderul național al pieței.

“I-am cunoscut pe cei de la Trutzi în cadrul unui workshop pe care l-am ținut pentru antreprenorii din Moldova. M-au surprins plăcut dinamica business-ului, viziunea antreprenorială și dorința de învățare a liderului. Am o afinitate cu zona Bucovinei și m-am bucurat să putem spune o poveste de succes născută în Suceava și extinsă în toată țara,” afirmă Cătălin Rusu, CCP&CEO Rusu+Borțun.

Decizia de a oferi companiei o nouă identitate care săreflecte valorile de business dobândite pe parcursul celor 12 ani de activitate și care să transmită această expertiză clienților săi a venit în urma unei strategii de business bine pusă la punct de către fondatorii business-ului, care au simțit nevoia de a comunica mai bine in exterior.

“Pasul făcut de noi este unul firesc și prin care considerăm că ar trebui să treacă orice companie care s-a dezvoltat exponențial într-o perioadă relativ scurtă de timp și care s-a extins intern și extern.

Ne dorim să inovam, să oferim calitate și încredere, iar tot acest proces implică și crearea unei identități bine definite,” a declarat Ciprian Nuțu – Fondator și Director General Trutzi.

Astfel, principalul scop al reprezentanților Trutzi a devenit creșterea popularității brandului, dar și o bună înțelegere a moștenirii de brand și a funcționalității sale. “Faptul că numele este oarecum străin de activitate și de numele românești de companii a reprezentat un dezavantaj pentru companie.
Ne dorim să continuăm să fim preferința numărul 1 în rândul clienților care au nevoie de fier forjat - porți, garduri, balustrade, balcoane metalice. Trutzi este o companie cu produse și servicii complete, bine definite, și ne dorim să fie percepută ca atare,” a adăugat Ciprian Nuțu.

“Businessul Trutzi a crescut constant de-a lungul anilor,notorietatea numelui de asemenea, și ne-am întâlnit la momentul oportun când povestea din spatele brandului avea nevoie să fie cunoscută.
Clientul a simțit că este nevoie de o prezență mai susținută a brandului dincolo de nume, printr-o filosofie care să fie clară clienților, fie ei meșteri, fie persoane fizice,” a spus Alina Tudose, consultant de brand și partener Rusu+Borțun Brand Growers.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod