Rusu+Borțun Brand Growers semnează rebrandingulTrutzi



Procesul de construcție al identității de brand a început printr-o auditare amplă internă și externă (angajați, parteneri, clienți, competitori, revînzători) care a durat aproximativ doua luni. Pe baza concluziilor din acest raport reprezentanții Rusu+Borțun Brand Growers au creat strategia de brand rezumată în promisiunea brandului: meșteșugari în fier și, ulterior, logo-ul brandului.

Prin urmare, drept vizual central a fost aleasă litera T, care devine astfel un simbol pentru brand, poziționându-l în zona corporate, liderul categoriei.

T-ul este desenat ca o poartă care se deschide, iar wordmarkul aduce echilibrul întregului construct. Acest simbol este pus în valoare în toate materialele brandului. Brandul are un ton asumat, puternic, masculin, alimentat de energia oamenilor care lucrează în fabrică și de energia antreprenorului.

“Am pornit acest proiect cu intenția declarată de a construi un brand românesc, puternic, într-o categorie aparent mai puțin ofertantă și am descoperit o poveste autentică a unui antreprenor de succes și valori solide de business.
Credem că Trutzi poate deveni un brand românesc important : activ în comunicare, implicat în comunitatea locală și cu o parte semnificativă de business orientată către piața consumatorului final,” a adăugat Alina Tudose, partener Rusu+Borțun Brand Growers.

Echipa de proiect a fost compusă din Ciprian Nuțu – Director General și Camelia Iordache - CoordonatorDepartament Dezvoltare, din partea Trutzi, si Alina Tudose, Cătălin Rusu, Răzvan Chifu și Anca Uscățescudin partea Rusu+Borțun Brand Growers.

Rusu+Borțun a fost înființată în 2008 și este o agenție care integrează strategie, design și manifestare creativă de brand, prin Brand Growers, și comunicare digitală prin Cyber Growers.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod