VAIO® Fit multi-flip™ PC

Un laptop convertibil premium pentru o experienţă fără compromisuri. Treceţi rapid prin documentele de zi cu zi şi editaţi uşor fotografii cu ajutorul procesoarelor Intel® Core™ i7 i de ultimă generaţie.
Un laptop convertibil premium pentru o experienţă fără compromisuri. Treceţi rapid prin documentele de zi cu zi şi editaţi uşor fotografii cu ajutorul procesoarelor Intel® Core™ i7 i de ultimă generaţie. Când doriţi să navigaţi pe web sau să exploraţi aplicaţii prin atingere, treceţi la modul Tabletă. Ecranul se roteşte printr-o singură mişcare uniformă şi fluidă. Imaginaţi-vă că aţi putea viziona filme sau fotografii pe VAIO® cu acelaşi nivel de claritate şi contrast de care vă bucuraţi pe televizorul dvs.
de înaltă definiţie.

Cu cele mai bune ecrane HD cu rezoluţie de până la 2880 x 16201 şi tehnologia X-Reality pentru dispozitive mobile, divertismentul este intens şi plin de viaţă. Afişajul TRILUMINOS for mobile cu luminiscenţă ridicată şi spectru cromatic larg menţine culorile pure, îndrăzneţe şi naturale.

Ascultaţi muzică sau vizionaţi filme cu sunet optimizat conform preferinţelor dvs. Modul ClearAudio+ vă permite să alegeţi setările perfecte, totul printr-o singură operaţie simplă.
Tastaţi, scrieţi pe blog, navigaţi pe Web, în orice moment din zi sau din noapte. Totul este atât de uşor cu tastatura cu taste izolate şi spaţiate precis şi cu iluminare din spate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod