Unde gasesti cadoul perfect de Craciun

Alegerea cadoului perfect este o arta, iar de sarbatori, dupa o goana nebuna prin magazine in cautarea darurilor incepi sa crezi ca nu o vei stapani niciodata. Nimic mai gresit!
Trebuie doar sa stii unde sa cauti. In magazinele British Gallery sau online pe britishgallery.ro vei gasi printre cosmeticele Yardley cate un cadou pentru toti cei dragi. Te poti bucura de Craciun fara o cheltuiala prea mare, alegand produsele Yardley ale caror preturi variaza intre 18 si 65 de lei.

Parfumul English Lavender este cel mai potrivit cadou pentru doamnele sau domnisoarele elegante si rafinate. Lavanda englezeasca este elementul definitoriu al parfumurilor Yardley si un cadou ideal pentru Craciun tocmai prin valoarea sa simbolica.
Legenda spune ca lavanda si-a capatat parfumul cand Fecioara Maria a intins la soare, langa o tufa de lavanda, hainele micului Iisus si le-a gasit apoi curate si parfumate.


Crema de maini si lotiunea de corp Peony au o aroma moderna si ametitoare ce aminteste de epoca victoriana prospera. Aceasta gama Yardley combina buchetul elegant al frunzelor verzi cu notele romantice de bujor, coacaze, geranium si heliotrope, sustinute de buchetul persistent al chihlimbarului. Cremele Peony sunt ideale pentru persoanele care acorda o atentie deosebita frumusetii si ingrijirii pielii.

Daca nu stiti ce sa alegeti pentru o tanara domnisoara care abia incepe sa cunosca secretele cochetariei, puteti sa alegeti cosmeticele din gama Royal English Daisy.
Margareta este considerata simbolul inocentei si al copilariei, iar in combinatie cu aroma merelor, a zambilei si a trandafirului alb creeaza o explozie de energie.


Sapunul si gelul de dus din gama Lily of the valley ar fi un cadou minunat pentru persoanele care pretuiesc eleganta si discretia. Produsele din aceasta gama impletesc subtil parfumul florilor proaspete de primavara cu cel al magnoliei amintind de diminetile placute de mai.

Parfumul Citrus and Wood va fi apreciat de domnii cu gusturi rafinate.
Aromele de citrice si lemn se impletesc subtil cu notele de mesteacan, piper sau cedru de Virginia pentru un miros elegant si proaspat.


Fie ca veti alege sa daruiti parfumuri, deodorante, sapunuri, geluri de dus, creme de maini sau de corp, aromele florale ale produselor Yardley vor fi o surpriza placuta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod