Noile dispozitive albe de la Logitech, cadouri perfecte de Crăciun

Sărbătorile se apropie cu pași repezi iar alegerea unui cadou inspirat pentru cei dragi este cât se poate de importantă. În această iarnă, Logitech propune două dispozitive albe care vor da o notă modernă oricărui living sau dormitor.
Sărbătorile se apropie cu pași repezi iar alegerea unui cadou  inspirat pentru cei dragi este cât se poate de importantă. În această iarnă, Logitech propune două dispozitive albe care vor da o notă modernă oricărui living sau dormitor: tastatura Logitech Wireless Touch K400 și mausul Logitech Ultrathin Touch T631 for Mac, dispozitive disponibile acum în magazinele din România.

Sunt albe, arătoase și dispun de un design minimalist. Mouse-ul Ultra Thin Touch te va ajuta să faci scroll prin playlist-ul cu mii de piese în noaptea de revelion; iar dacă dorești să petreci noaptea dintre ani alături de persoana iubită vizionând filme și seriale, atunci tastatura K400 te va ajuta să controlezi conținutul de pe PC direct pe televizor.

Mouse Logitech Ultrathin Touch T631 for Mac


Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar. Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted datorită învelișului invizibil, ce simplifică navigarea și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în  OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu.
Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare.

Tastatura Logitech Wireless Touch K400 White


Tastatura Logitech Wireless Touch K400 White este concepută pentru utilizatorii care își conectează laptopurile la televizor pentru a se bucura de conținutul multimedia preferat pe un ecran mare. Un touchpad integrat de 9 cm realizează scrolling intuitiv vertical și orizontal și elimină nevoia unui maus separat.  Cu ajutorul noii tastaturi Logitech Touch K400 White, utilizatorii își pot conecta laptopurile la televizor, pot mări volumul unui videoclip ce rulează pe YouTube, pot pune pauza slide-show-urilor cu imagini din vacanță sau pot trimite un mesaj pe Twitter despre filmul pe care tocmai l-au urmărit, toate acestea de pe un controller atrăgător

Setarea tastaturii Logitech Wireless Touch K400 este simplă, trebuie doar să conectezi micul receiver Logitech Unifying într-un port USB și tastatura este gata de funcționare.
La tastatura K400 se pot adăuga încă cinci dispozitive compatibile la același receiver. Utilizatorii se pot bucura de un control wireless, fără să ducă grija bateriilor, timp de un an.  


Mouse-ul Logitech Ultrathin Touch T631 for Mac este disponibil în România la un prețrecomandat de 299 Lei iar Logitech Wireless Touch Keyboard K400, la un preț de 179 Lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod