Poetik, "hainele" noi ale laptopului tau!

Un produs 100% romanesc, ultra-fashion, unic si original, husa de laptop Poetik este precum o "rochie de seara" a laptopului tau.Colectia de huse din piele naturala Poetik te poarta in lumea timbrelor vechi si a pieilor nabuc cu miros autentic.
Cu un design unic si inovativ, husele sunt realizate din piele naturala robusta, atat in interior, cat si pe exterior si sunt captusite cu burete pentru o protectie suplimentara. Astfel, rezista la socuri, sunt netede si foarte usoare. 

Fiecare husa spune o poveste. Modelul Someri Intelectuali este personalizat cu timbre embosate in piele, intr-o editie limitata care ii prezinta pe Victor Hugo si pe Claude Debussy. American Dream spune povestea celor curajosi care si-au propus sa cucereasca Lumea Noua.
Monaco Dream si Monaco Brick fac referire la statul care a reusit sa isi pastreze independenta in ciuda presiunilor din partea Frantei, iar Traditional este personalizata cu dansuri populare romanesti, amprentate de Posta Romana. Alte elemente inedite sunt amprenta buzelor, o scrisoare catre cel drag sau stampile precum Top Secret si Approved.

Compatibile cu MacBook Air de 13.3 inch, MacBook Pro Retina de 13" si majoritatea ultrabook-urilor de 13" (Asus Zenbook UX31, Acer Aspire S3 13.3, Acer Aspire S5 13.3, Acer Aspire S7 13.3, Asus Zenbook Prime UX 13.3, HP spectre xt 13.3, Lenovo IdeaPad U300s, Toshiba Satellite Z830, Z930, Dell XPS XPS13, Samsung series 9 NP900, Samsung series 5 NP530 si altele), aceste huse  sunt ideale pentru uzul propriu, dar si pentru un cadou inedit, perfect pentru perioada festiva.
 
Ca si paleta cromatica, predomina tonurile de bej, cafea cu lapte, grej, ciocolatiu, grena si mov pruna, iar un model aparte este cel Aquarela, realizat din pluta presata cu detalii multicolore.
Colectia de huse Poetik este disponibila online pe 
www.muragura.com si in reteaua Carturesti. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod