Hotpoint lansează gama compactă Luce 45 cm

Noua gamă compactă Luce 45 cm de la Hotpoint a fost concepută pentru a oferi mai multe posibilități culinare și a personaliza bucătăria, oferind astfel o nouă dimensiune tehnologiei și punând accentul pe stilul fiecărei case.
Cuptorul cu microunde combi și cel cu abur au fost create pentru a fi în pas cu ultimele trenduri, dar și cu metodele tradiționale de gătire. Mașina de cafea și răcitorul de vin au fost concepute pentru a satisface rigurozitățile celor mai pretențioși consumatori de cafea și vin. Toate aceste elemente reprezintă filosofia integrabilă a gamei Luce și se pot potrivi în orice ambianță ca adevărate accesorii practice și estetice.

Cuptorul cu abur de la Hotpoint este ideal pentru oricine dorește să savureze aromele naturale oferite de metoda gătirii cu abur, ce conferă un rezultat sănătos și nu alterează structura nutritivă a alimentelor, păstrând vitaminele și mineralele din mâncare.

Preparatele pregătite cu ajutorul cuptorului cu abur Hotpoint prezintă o îmbogățire a caracteristicilor organoleptice.
Prin ajustarea umidității și a temperaturii carnea, peștele și legumele pot fi pregătite crocant fără a fi uscate, astfel, dressing-ul nu mai este necesar. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod