Transformare incredibilă: Fata care a învins anorexia cu ajutorul alergării

După ce a învins anorexia, Izzy se pregătește acum pentru primul ei semi-maraton


După ce s-a însănătoşit, tânăra şi-a dorit să rămână sănătoasă, aşa că s-a întors la ideea de a face mişcare. A început să alerge, apoi a devenit tot mai rezistentă şi a reuşit să termine cu bine o cursă de alergare noaptea, pe care îşi dorea s-o facă încă de când avea 12 ani.

Toată viața am fost înaltă și slabă și mi s-a spus mereu că pot mânca orice, așa că pentru mine să renunț la mâncare a fost o formă de rebeliuneIzzy Mulkerrins
Acum, Izzy are planuri mari: vrea să participe la mai multe curse în scopuri caritabile şi să facă primul ei semi-maraton.
"Întotdeauna mi-a plăcut să alerg şi să fac mişcare în aer liber, aşa că pentru mine a fost cea mai bună motivaţie ca să mă fac bine, chiar dacă să faci exerciţii ca să te vindeci nu e întotdeauna recomandat, pentru că asta poate conduce la dependenţa de efort", a spus ea.

"Acum sunt mai puternică decât oricând, iar asta mă face să fiu cea de acum. Îmi folosesc experienţa pentru a-i ajuta şi pe alţii care trec prin aşa ceva, cu ajutorul blogului meu, Life Without Anorexia, şi îmi place când aflu că ajut oamenii să-şi schimbe viaţa şi să iasă din infernul tulburării", a declarat ea.

"Când eram bolnavă, tot ce aveam nevoie era să mă înţeleagă cineva şi să-mi dea un sfat, să-mi spună că lucrurile vor merge mai bine, dar n-am avut şansa asta. Îi ajut pe alţii cât de mult pot, pentru ca ei să nu se simtă la fel de singuri şi de lipsiţi de speranţă", a explicat Izzy.

Pentru adolescenta britanică, revenirea la o viaţă normală este cea mai mare realizare din viaţa ei. Următorul obiectiv îi stă la îndemână: pe lângă maratonul vindecării, cursa de 21 de kilometri va fi o plimbare plăcută.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod