4Femina, secretul Mihaelei Rădulescu

Suplimentul alimentar 4Femina ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime, la cresterea libidoului, avand si o actiune hepatoprotectoare si coleretica.
Suplimentul alimentar 4Femina ajuta la mentinerea unei greutati corporale optime, la cresterea libidoului, avand si o actiune hepatoprotectoare si coleretica. Se administrează în paralele cu anticoncepţionalele, anuland astfel efectele adverse ale acestora. Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant si hipocolesterolemiant, creste diureza, stimuleaza arderea grasimilor si creste consumul de energie al organismului. Cromul, un oligoelement implicat in metabolismul si stocarea carbohidratilor si lipidelor, indeplineste un rol important in reglarea glicemiei si in reducerea nivelului lipidelor serice.

In combinatie, cele doua ingrediente ajuta la mentinerea unui control eficient al greutatii corporale, contribuie la arderea grasimilor si la mentinerea lor la un nivel scazut, intensifica procesele metabolice.Acidul folic are un rol important in asimilarea substantelor nutritive din alimente si la utilizarea superioara a proteinelor, precum si la formarea de celule noi in organism.
Extractul de Urzica este diuretic, detoxifiant si combate celulita,ajutand la pastrarea unei stari generale bune.

Extractul de Anghinare are actiune antioxidanta si efect coleretic, stimuleaza functionarea celulei hepatice si reduce nivelul colesterolului din sange.

Pret recomandat: 14 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod