Pachet de verificare a statusului medical

Acum că anotimpul cald s-a terminat, este momentul ideal să ne verificăm starea de sănătate. Pe timpul verii şi mai ales în concediu, ne expunem involuntar multor factori care ne pot afecta sănătatea.
Acum că anotimpul cald s-a terminat, este momentul ideal să ne verificăm starea de sănătate. Pe timpul verii şi mai ales în concediu, ne expunem involuntar multor factori care ne pot afecta sănătatea. Aceştia pot cauza: afecţiuni digestive (toxiinfecţii alimentare), afecţiuni ale pielii (arsuri solare, aluniţe suspecte apărute în urma expunerii la soare), BTS (boli cu transmitere sexuală), etc. În timp ce unele afecţiuni se manifestă prin simptome evidente, altele pot rămâne ascunse.
Astfel că, la întoarcere, pe lângă amintiri frumoase şi suveniruri se pot strecura în "bagaj" şi unele afecţiuni care ne pot însoţi pe o perioadă îndelungată, fară să ştim de existenţa lor.


Acesta este momentul cel mai potrivit pentru un control medical! Un set de analize de rutină după fiecare vacanţă este mai mult decat necesar a vă asigura că totul este în regulă.


Pachetul complet de verificare oferit de SOS Medical cuprinde: Consultaţie medicină generală şi interpretare analize (VDRL, Hemoleucogramă, Glucoză serică, Transaminaze (TGO, TGP), Calciu total seric, Colesterol total, Trigliceride, Acid uric, VSH, Examen coproparazitologic, Examen urină).  Preţ total: 249.5 lei (se aplică o reducere de 15% dacă plata se face folosind cardul Eva.ro de la Libra Bank).

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.sosmedical.ro.

Notă: Acest pachet are scop orientativ – medicul SOS va constata tipul analizelor necesare în urma consultaţiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod