Dr. Oz: 5 sfaturi practice ca să nu suferi din cauza alergiilor



Remedii naturiste care calmează alergiile



Urzica este bună pentru simptomele care apar la ochi
Dr. Oz recomandă utilizarea capsulelor cu urzică sau a ceaiului preparat din urzici uscate.

Magnolia este eficientă pentru nasul înfundat
Dr. Oz recomandă suplimentele simple doar cu magnolie sau în combinaţie cu alte plante medicinale sau ceaiul din flori de magnoliu.

Un ceai special pentru rinoree (nas care curge mereu)
Ca să calmezi senzaţia de nas care curge mereu. Dr. Oz propune prepararea unui ceai din diverse ingrediente care au un efect garantat.
Pune la fiert trei rondele de ghimbir cu 2 rondele de praz şi puţină coajă de portocală. Se lasă pe foc 10 minute, după care se consumă câte trei căni pe zi până când scapi de acest simptom.

Menta opreşte lăcrimarea permanentă a ochilor
Menta este recunoscută pentru faptul că poate să calmeze simptomele alergiilor, prin urmare consumă în fiecare zi câte o cană cu ceai de mentă. De asemenea, foloseşte plicurile infuzate pe post de compresă pentru ochi. Pune două plicuri de ceai de mentă în apă fiartă, lasă-le câteva secunde, după care scoate-le, scurge-le şi aplică-le pe ochi atunci când sunt călduţe.
Se lasă pe ochi 5-10 minute.

Amestec de ulei vegetal şi ulei esenţial pentru congestia pieptului (şuierat)
Masarea pieptului cu o combinaţie de uleiuri poate să uşureze durerea resimţită în piept. Poţi să amesteci ulei de susan cu câteva picături de ulei esenţial de mentă, fenicul sau scorţişoară, după care să masezi delicat pieptul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod