"Cei mai buni" - spectacol organizat de tineri artisti in Oraselul Copiilor

Cu ocazia Zilei Internationale a Copiulului, Primaria Sectorului 4 si Centrul Cultural European pentru UNESCO “Nicolae Balcescu” organizeaza pe 31 mai 2015, un spectacol sustinut de cei mai buni copii artisti din Sectorul 4. Spectacolul va avea loc in Oraselul Copiilor incepand cu ora 16:00.
Toti micii artisti care vor urca pe scena, au fost selectionati in perioada 2014 – 2015, dintre sute de copii care au participat la diverse alte spectacole si competitii muzicale, organizate de catre de Primaria Sectorului 4.  

Fiind vorba de adevarati artisti in devenire, toti cei care vor urca pe scena vor canta live, vor dansa sau vor recita. De la formatii rock, solisti vocali si pana la dansatori, copiii selectionati vor prezenta un spectacol de un inalt nivel artistic, nivel la care au ajuns dupa ani de studiu si zeci de aparatii pe diverse scene atat din Romania dar si din strainatate.


Vom urmari programele artistice ale copiilor care activeaza in cadrul Centrului Cultural European pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”, Centrului Casa Sperantei si Scolii de Muzica Crina Mardare Music Experience.  Spectacolul este realizat in sustinerea miscarii artistice din Sectorul 4.   

Va asteptam in Oraselul Copiilor pentru a va bucura in cadrul spectacolului intitulat  “Cei mai Buni”, de cei mai buni copii, tineri artisti care activeaza pe raza Sectorului 4. Invitati speciali Iulia Dumitrache si Hot Play.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod