apa

Cum se bea corect apa

Menținerea nivelului optim de hidratare este crucială pentru sănătatea și bunăstarea ta, cu toate acestea mulți oameni nu consumă suficiente lichide în fiecare zi.
Aproximativ 60% din corpul tău este alcătuit din apă, iar funcțiile acestor fluide corporale includ digestia, circulația sângelui, producerea salivei, transportul nutrienților și menținerea temperaturii corpului.

Poate că natura omniprezentă a apei îi face pe oameni să nu considere hidrararea pe primul loc pe lista lor de priorități zilnice. Știai că nu este suficient doar să bei apă în fiecare zi, dar și să ai habar în ce mod? Există o modalitate corectă de a bea apa, iar profesorul Gheorghe Mencinicopschi a dezvoltat pe larg acest subiect, în cartea sa lansată recent "Ce mâncăm ca să ne hrănim?".

Autoarea Maria Timuc a făcut introducerea cărții profesorului Mencinicopschi și a declarat că este foarte important să ținem cont de mai multe aspecte, dacă vrem să avem un stil de viață așezat.
Printre obiceiurile deja știute din această perioadă, precum spălarea și dezinfectarea mâinilor, păstrarea distanței sociale, este important și cum să bei apă. Pe scurt, apa se bea cu înghițuri mici pentru a te asigura că te hidratezi în mod corect. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod