Ce personalitate ai, în funcție de grupa de sânge

Dacă ai senzația că există o corelare între personalitatea ta și grupa de sânge de ieri - alaltăieri, află că este o teorie investigată încă de pe vremea lui Aristotel. În secolul trecut, austrieci, coreeni și japonezi au investigat ce legătură există între cele două. Iată concluziile la care au ajuns cercetările până acum.

Personalitatea corespondentă grupei A

Dacă te regăsești în această grupă, ești cel mai probabil un individ blând și plin de compasiune, genul care aparent este calm, dar la interior este măcinat de anxietate. Chiar dacă nu te exteriorizezi prea mult, ești o prietenă de nădejde și un bun ascultător. Ba chiar lași un pic prea mult de la tine și nu amendezi lucrurile care te deranjează de la cei din jur. Pauze de la activități sociale și odihnă îți fac bine periodic. Se pare că joburile care ți se potrivesc cel mai bine sunt cele care au un contact cât mai redus cu alți oameni, iar în dragoste te înțelegi bine cu grupa ta, precum și cu AB.

Personalitatea corespondentă grupei B

Îți place să ieși în oraș și să te afli printre oameni. Spre deosebire de grupa A, nu prea iei așa multe asupra ta și armonia altora nu te costă fericirea și bunăstarea ta.
Nu faci nimic deosebit ca să fii acceptat. Nu te obosește contactul cu alții și ești un bun lider, dacă trebuie să preiei acest rol. Ești maleabilă, te pricepi să intuiești ce vor cei din jur, știi să descifrezi gesturi, așa că ai mare încredere în tine și bine faci. Ești cel mai compatibilă cu cei din aceeași grupă ca tine, sau AB. 

Personalitatea corespondentă grupei AB

Ești puternică, rațională și iubești libertatea. Nu te îngrijorezi pentru nimicuri și poți gestiona schimbări din viața ta fără agitație emoțională.
În ciuda independenței tale, nu ești o parteneră care să creeze probleme. Ba chiar foarte populară pentru compania ta plăcută!

Personalitatea corespondentă grupei 0 

Ești responsabilă, practică, ții cont de reguli și ești organizată. De aceea ocupi probabil o poziție de conducere și știi cum să îți atingi scopurile. Deși ești apreciată de cei din jur, preferi adesea să petreci timp și singură. Ai cel mai probabil o conformație robustă și ești genul sportiv. Combină-te tot cu grupa ta sau cu AB. 

În Europa, mai populare decât teoriile dependente de grupa de sânge sunt testele psihologice, care pot determina ce tip de personalitate ai, ce joburi sunt potrivite pentru tine, cum vei evolua peste ani și ce tipologii ai în relațiile tale.

adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod