Durerile articulare: Soluţii naturale care le calmează



Două ingrediente naturale pentru sănătatea articulațiilor


1. Acidul hialuronic


Reface și menține flexibilitatea articulațiilor. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în articulații, fiind componentul-cheie al lichidului sinovial și cartilajului, însă, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea acestuia scade semnificativ. De aceea, suplimentarea aportului de acid hialuronic oferă protecție împotriva procesului degenerativ al articulațiilor.

2. Uleiul marin natural


Calmează disconfortul la nivelul articulațiilor. Uleiul marin pur Bionovex obținut din midie cu margini verzi (Perna canaliculus) conține acid eicosatetraenoic (ETA), un acid Omega-3 cu proprietăți antiinflamatorii naturale.
Așa se explică eficiența acestui ingredient natural în combaterea inflamației și a durerii.

Caută în farmacii o formulă care să conţină aceste ingrediente pentru a beneficia de efectul protector asupra articulaţiilor.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 12 Ian 2015, 12:15
    ciudat articol

    Articol scris acolo ca sa fie ceva. Care sunt remediile naturiste ? PPoate cand va ajunge si autorul sa aiba nevoie de acele remedii ni le va spune si noua. In rest zeama chioara !

    0
    0

  • Silviu pe 11 Ian 2015, 23:47
    Batrani, azile, Sibiu

    Neplacerile cauzate de frig, umiditate mare in aer si efort sustinut sunt cel mai aspru resimtire de persoanele in varsta. Tot mai multe prsoane considera ca un azil asigura confortul, ingrijirea si sprijinul de care are nevoie un senior. In acest sens cel mai recomandat azil in urma unui sondaj facut in tara, este www.casaseniorilor.ro

    0
    1

  • gex pe 11 Ian 2015, 19:24
    produse naturale

    La toate astea se mai adaugă și ceaiul de bârlog de câine turbat iar dacă nu simțiți ameliorări atunci praf de copite de cal mort de 10 zile ,câte o linguriță dimineața pe nemâncate.Cam astea-s.

    4
    0

  • mari pe 11 Ian 2015, 15:30
    Durerile articulare: Soluţii naturale care le calmează

    nu inteleg solutia naturala de calmare:acid hialuronic, gasim la piata? il bem, ungem extern? mai documentati-va sau schimbati titlul... posibile ameliorari pentru .... celule cenusii s-au cam albit? sau nu exista?

    4
    1

  • Elena pe 11 Ian 2015, 00:27
    Terapia craniosacrala

    Terapia craniosacrala poate fi o solutie foarte eficienta pentru durerile articulare: dureri de spate, genunchi, reumatisme etc...

    5
    3

  • Dan Dumitrescu pe 10 Ian 2015, 14:05
    Afacerea anului

    Doresc sa particip la cursurile de specializare pentru a lucra in afacerea respectiva.

    1
    4

  • Leonte pe 10 Ian 2015, 09:11
    Afacerea anului

    Pana la sfarsitul anului mai este.Rezultatele o pot clasifica,e cam devreme dar optimismul este molipsitor.Asa ca sun interesa. LD

    1
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod