Sex. Prieteni cu beneficii, 9 reguli pentru o relaţie de durată

Tot mai mulţi bărbaţi şi femei aleg să evite problemele provocate de implicarea emoţională şi optează pentru sexul fără obligaţii. Acest tip de aranjament poate aduce numeroase avantaje, însă este greu de respectat, puţine fiind "cuplurile" care rezistă. Motivul? Unul dintre parteneri se îndrăgosteşte.

Dacă în viaţa ta nu există loc pentru un prinţ, asta nu înseamnă că viaţa ta sexuală trebuie să aibă de suferit. În cazul în care eşti tentată să începi o prietenie cu beneficii, ţine cont de aceste reguli.


1. Stabiliţi împreună regulile!
Dacă vrei ca aranjamentul dintre voi să fie de durată, trebuie să stabiliţi de la primele întâlniri câteva reguli. Vă mai întâlniţi şi cu alte persoane pe durata "contractului"? Dacă da, alegeţi tehnica "fără întrebări şi mărturisiri"? Indiferent de ce îţi doreşti de la o astfel de "prietenie", trebuie să ai răspunsurile care te interesează înainte de a porni la drum. Astfel, riscul ca lucrurile să o ia razna va fi mai mic.

2. Sentimentele nu sunt permise!
Nu uita: prieteni cu beneficii înseamnă sex şi atât. Evită să devii romantică şi respinge gesturile de afecţiune dacă nu-ţi doreşti să te implici într-o relaţie tradiţională.

3. Nu-l integra în grupul de prieteni!
Nu joacă rolul de iubit oficial, aşa că nu-i permite să facă parte din viaţa ta mai mult decât face deja. Prezentându-l prietenilor sau familiei vei complica lucrurile şi vei stârni întrebări care te vor pune într-o situaţie mai puţin plăcută.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vlad pe 11 Ian 2015, 14:44
    marirea

    "mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect,.,;

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod