Ce probleme ai în funcție de ora la care te trezești noaptea?


Ți s-a întâmplat să te trezești noaptea adesea la aceeași oră? S-ar putea să ai anumite probleme în funcție de ora la care somnul pare a dispărea în timpul nopții.
Ai observat că ai avut un somn neliniștit? Sau că ai avut parte de anumite sentimente?

Conform medicinei tradiționale chinezești, fiecare meridian este activat o dată la două ore. Dacă un meridian este tulburat, pot apărea diferite simptome.

Problemele pe care le poți avea în funcție de ora la care te trezești noaptea

21:00 - 23:00 - neliniște și anxietate

Aceasta este ora la care cei mai mulți oameni merg la culcare. Cele mai multe persoane au o zi încărcată cu sarcini și presiune. În mod normal, atunci când mergem la culcare, avem câteva gânduri de acest gen cu noi. Când ai probleme cu adormitul la această oră, nivelul anxietății este unul ridicat.

23:00 - 01:00 - furie

Cei mai mulți oameni dorm și visează în acest interval orar. Cu toate acestea, unii au probleme cu somnul sau se trezesc în mod repetat. Meridianul care este activat în aceste două ore este legat de migrene și dureri de cap persistente, care sunt provocate de furie în cele mai multe cazuri. Încearcă să-ți accepți deciziile. Eventual, poți face și o baie înainte de culcare pentru a te calma.

01:00 - 03:00 - ură

În mod normal, ar trebui să dormi la aceste ore.
Dar dacă te trezești în mod constant în această perioadă, o problemă legată de ură te poate urmări. Și chiar ura de sine poate provoca această problemă. Meridianul care are legătură cu perioada aceasta de timp este corelat și cu problemele legate de ficat, stomac și artrită. Și ai nevoie să îți încarci inima cu dragoste și pace.

03:00 - 05:00 - luptă

Este perioada de timp în care corpul experimentează cea mai scăzută temperatură și ar trebui să fii într-un somn profund. Dar dacă observi că începi să te trezești în mod regulat, ar trebui să iei mai multe lucruri în calcul.
Poți simți energii misterioase, poți simți că există ceva care te blochează și că vrei să te eliberezi. De ce simți această stare de alertă și de ce te temi?

05:00 - 07:00 - confuzie

Unele persoane se trezesc în acest interval orar și se pregătesc pentru o nouă zi. Cu toate acestea, unii dintre noi își programează trezirea câteva ore mai târziu. Dacă te trezești în mod constant la această oră, gândește-te de ce ai nevoie să te descurci, ce te deranjează, ce persoană toxică te ține pe loc?

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;