Rezultatele testului

Intre 8 si 11 puncte:

Esti pasiva, sentimentala, emotiva si iti lipseste increderea in propria persoana. Cu toate acestea, esti foarte creativa si rationala.

Intre 12 si 15 puncte:

Iti place sa te distrezi, cauti aventura si esti dependenta de adrenalina, iti asumi riscuri si esti spontana. Toate aceste lucruri nu se potrivesc foarte mult cu ratiunea, motiv pentru care nu esti foarte cerebrala.

Intre 16 si 19 puncte:

Esti o persoana foarte activa, optimista si muncitoare, iti plac provocarile si lupti in permanenta pentru atingerea telurilor propuse.

Intre 20 si 24 de puncte:

Ai un caracter foarte puternic, esti agresiva si ambitioasa. Te-ai nascut ca sa conduci si esti un lider prin definitie!

Inapoi la test
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pentru corinuta draga de ea pe 23 Dec 2009, 17:40
    :))

    daca esti rationala nu faci teste de rahat si te astepti la minuni. Inteligenta si serioasa, poate doar daca ti-ai schimbat sexul de curand.Ce stiu sigur este ca nu ai habar sa scrii, insa compensezi cu lipsa de modestie

    0
    0

  • oani9 pe 18 Dec 2008, 16:42
    draga corinuta

    dc tu esti o fata RATIONATA atuni bv ..dar ce treaba are inteligenta cu spiritul de aventura..sau seriozitatea???a ti placea adrenalina nu inseamna ca ai o gandire proasta sau ca esti mai putin inteligent... SE PARE CA ALTCINEVA ESTE LIPSIT DE ACEST LUCRU.

    0
    0

  • corinuta pe 16 Sep 2008, 20:16
    ?

    Nu sunt de acord cu acest rezultat,eu sint o fata rationata,inteligenta si serioasa,dar aici mau caracterizat ca o aventuriera si prostuta,nu sint multumita de raspuns,mam asteptat la ceva mai mult.

    1
    0

  • simona pe 23 Mai 2008, 14:37
    ...

    nu e adevarat!!!!e un test pt ati ocupa timpul liber si alunga plictiseala..atat..:d

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod