persoane irezistibile

Persoanele care au aceste 3 trăsături de personalitate sunt irezistibile

Dacă ai aceste 3 trăsături de personalitate, cei din jurul tău nu au cum să îți reziste!

Există o întrebare tipică pusă la prima întâlnire sau la interviuri: "Care este cel mai important lucru pe care îl cauți la alți oameni?". Există variații pe acest format, cum ar fi: "Care este calitatea cea mai atractivă pe care o cauți într-un potențial partener?" sau "Care este cea mai mare calitate a ta?". Indiferent de formatul întrebării, răspunsul este unul singur: trăsătura ta de personalitate cea mai puternică.

Cu siguranță te gândești că această trăsătură ar putea fi onestitatea, umorul sau carisma. Toate sunt răspunsuri bune, însă nu sunt cele corecte. E un exercițiu util să analizezi oameni pe care îi admiri, oameni care te atrag cu adevărat și oameni fără de care nu poți trăi, astfel poți găsi cele 3 trăsături care fac o persoană să fie irezistibilă.



Răspunsul nu e niciodată unul singur. Multe dintre lucrurile pe care le admirăm sunt manifestări ale altor lucruri pe care le admirăm și mai mult.

Iată cele 3 trăsături de personalitate care te fac să fii o persoană irezistibilă:

 

Modestia

Această trăsătură stă la baza evoluției, învățării și bunătății. Modestia este concepția conform căreia nu ești încă atât de grozav/ă încât să ai impresia că le știi pe toate. De asemenea, constă în ideea că toți suntem egali, astfel încât un rău făcut împotriva unuia dintre noi este un rău făcut împotriva tuturor. Oamenii modești care manifestă smerenie lasă faptele să vorbească de la sine, stau drepți în fața propriei lor suferințe și își amintesc lor, dar și altora, că viața este fragilă și, prin urmare, valoroasă.

Modestia distruge ignoranța și cultivă recunoștința!

Curiozitatea

Fără curiozitate, nu poți să descoperi lucruri noi și nu poți iniția lucruri noi, drept urmare, nu poți avea succes. Curiozitatea înseamnă o căutare lacomă de cunoaștere, cultură, noutate, experiență, frumusețe, artă și conexiune. Este baza pe care poți construi o viață plină de povești, amintiri, realizări și relații. Oamenii curioși trebuie să aibă mereu mintea deschisă. Lumea este prea mare și timpul lor prea scurt pentru a se declara mulțumiți de ceea ce au în față.

Empatia

Această trăsătură este drogul-minune al umanității.

Este cea mai simplă și cea mai prețioasă calitate pe care o poți avea, dar și cea care îți poate aduce succesul pe plan social. Empatia îi apropie pe oameni și îi face să se simtă înțeleși și mai puțin singuri. Empatia este abilitatea unică de a înțelege lumea prin ochii altora și de a simți ce simți ceilalți. Empatia produce compasiune, conexiune și dragoste.

Modestia este sufletul, curiozitatea este mintea și empatia este inima. Modestia este modul în care te apreciezi pe tine însuți, curiozitatea este modul în care îi prețuiești pe ceilalți și empatia este modul în care apreciezi legăturile create între tine și ceilalți.

Poate că ai observat că toate aceste 3 trăsături de personalitate sunt strâns legate între ele și nu este o pură întâmplare.
De fapt, atunci când modestia, curiozitatea și empatia sunt reunite, ele se amplifică reciproc. Luate separat însă, s-ar putea să nu fie cele mai bune trăsături definitorii.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod