7 pași siguri către fericire

Fericirea poate fi relativă pentru sănătatea chakrelor noastre. Există o corelație între lucrurile pe care le faci și fericirea pe care o poți atinge. Fiecare chakră are o culoare și este un centru energetic din corpul uman.

Ce este ceața mentală și cum o poți trata în mod natural

Ceața mentală este o experiență cu care devin familiarizați din ce în ce mai mulți oameni. Medicina occidentală ignoră adesea dezechilibrele energetice din organism, însă medicina din Est ne ajută să înțelegem mai bine și să tratăm această problemă. Cât de des ai experimentat ceața mentală și ce pare să o declanșeze?

De ce persoanelor foarte inteligente le este greu să fie fericite?

O carieră de succes, un partener iubitor și o viață de familie împlinită ar putea să nu fie suficiente pentru a face persoanele foarte inteligente să se simtă fericite. De ce sunt mereu pândite de melancolie și tristețe?

Nu-ți fie teamă să pierzi oamenii

Nu te teme să pierzi oamenii din jurul tău. Ar trebui să-ți fie teamă că te vei pierde pe tine însăți încercând să mulțumești pe toată lumea.

Cum să oprești un atac de panică imediat, conform medicilor

Un atac de panică ar putea apărea oricând. Toți oamenii simt anxietatea care este asociată cu necunoscutul, cu imposibilitatea de a cunoaște efectele sau rezultatul situațiilor. Cum va merge prezentarea de la muncă, următoarea intervenție chirurgicală sau o întâlnire?

14 lucruri pe care să le faci ca să nu regreți la 80 de ani

Timpul trece foarte repede și de multe ori este posibil să-ți pară rău că nu ai apucat să faci multe lucruri care-ți stârnesc curiozitatea sau te fac fericită. Nu mai amâna și ia măsuri ca să nu ai regrete mai târziu.

Cuvinte pe care oamenii deștepți nu le spun niciodată

Oamenii deștepți știu cât de importante sunt cuvintele. Aceștia înțeleg că ceea ce spun scoate în evidență credințele și gândurile lor. De aceea, oamenii care sunt inteligenți, maturi și încrezători în propriile forțe vorbesc cu grijă.

8 secrete ale femeilor care nu îmbătrânesc

Dacă nu simți că ai vârsta din buletin este momentul să iei măsuri pentru a te menține tânără și optimistă. Află secretele femeilor care nu își arată vârsta.

Ce spune modul în care ţii telefonul în mână despre personalitatea ta

Modul în care faci chiar şi cele mai banale lucruri poate spune multe despre personalitatea ta!

Lucruri pe care nu le știai despre creierul uman și abilitățile sale

Creierul uman este incredibil. Acesta ne poate ajuta să atingem orice vârf la care aspirăm, să ne îndeplinim visurile și să realizăm cel mai dificil obiectiv pe care ni l-am propus. Cu toate acestea, dacă vrem totul, trebuie mai întâi să înțelegem principiile după care funcționează creierul uman. Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre mintea umană și abilitățile acesteia!

Psihologii avertizează că Facebook poate cauza depresie

Un nou raport realizat de psihologii de la Universitatea din Pennsylvania a stabilit că o perioadă excesivă de timp petrecută pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și Snapchat, ar putea cauza depresie în rândul generației Millennials. Iată cum au descoperit acest lucru!

Nu te schimba! 7 promisiuni pe care trebuie să ți le faci

Fii mereu tu însăți și vei fi agreată de oamenii care trebuie să fie lângă tine. Din lista de promisiuni pe care le faci, cele față de propria persoană sunt cele mai importante și te pot ajuta să-ți schimbi perspectiva.

Orgoliul oamenilor este mai mare după yoga și meditație, conform unui nou studiu

Un nou studiu arată că practicile occidentale de meditație și yoga pot crește orgoliul, mai degrabă decât să-l diminueze, motiv pentru care oamenii aleg aceste practici în primul rând.

În 2019, dă-ți voie să fii fericită

Ce-ar fi să arunci la gunoi toate rezoluțiile pe care oricum le uiți în mai puțin de două săptămâni de acum înainte? Ce-ar fi să alegi o singură dorință pentru 2019 și să te concentrezi pe ea? Ce zici?

Nu-ți mai spune aceste minciuni dacă vrei să evoluezi în viață

Aproape toți oamenii mint. Îți spui anumite minciuni? Chiar dacă ajungi să le crezi, nu înseamnă că sunt adevărate.

Prima ta amintire s-ar putea să nu fie adevărată

Care este prima ta amintire? Poate că îți vine în cap o scenă vividă, din copilărie. Din păcate, această scenă poate fi fictivă, conform unui nou studiu. Iată de ce s-ar putea să nu fie adevărată prima ta amintire și la ce concluzii au ajuns oamenii de știință!

Nostalgia te face mai fericit? 6 avantaje

Îți ameliorează starea de spirit, te face să uiți de singurătate și fortifică ralațiile familiale. Află ce alte beneficii îți aduce nostalgia.

12 plăceri simple care îți fac viața mai frumoasă

De la rufele curate până la mirosul prăjiturilor de la cuptor, există multe plăceri simple care îți vor înfrumuseța fiecare zi.

9 metode pentru a-ți menține rezoluțiile în 2019

Nicio decizie nu va avea rezultate imediate, așa că folosește strategiile utile pentru un 2019 marcat de sănătate și bunăstare.

Test: Câţi cai vezi? Răspunsul poate spune multe despre tine

Primele teste de personalitate au apărut în anii 1920. Ele erau folosite pentru a simplifica procesul de selecţie a personalului militar.