Cum reacționează câinii dacă îți percep anxietatea?

Dacă te simți anxios în mod regulat, s-ar putea să te muște un câine. Pare o legătură ciudată, dar câinii care îți percep anxietatea nu reacționează prea bine. Iată cum au ajuns oamenii de știință la această concluzie!

Lucruri care te fac cu adevărat neatrăgătoare

Trăim într-o societate în care aspectul fizic pare a domina atunci când se vorbește despre atractivitate. Este primul lucru la care se gândesc oamenii când vor să impresioneze pe cineva.

10 emoții pe care le-ai avut, dar nu ai putut să le dai un nume

De la gigil la shinrin-yoku și yuan bei, există foarte multe cuvinte de origine străină care evocă emoții care nu au neapărat drept echivalent un singur cuvânt în limbajul curent, dar ți-au făcut sufletul să vibreze. Descoperă-le și tu.

Ce să faci dacă nu mai ai speranță pentru viitorul tău

Fie că ești o mamă care vrea ce este mai bun pentru copiii săi, un angajat care a muncit din greu și care așteaptă să fie promovat sau o persoană care trece printr-o tragedie personală, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, un divorț sau pierderea unei persoane iubite, ai nevoie de speranță pentru a putea depăși aceste dificultăți.

Ce spun pantofii preferați despre tine?

Credeai că pantofii pe care îi alegi reflectă numai dorința de comoditate sau încercarea de a completa o ținută elegantă, în funcție de ocazie și momentul zilei? Pantofii pot oferi multe indicii despre personalitatea ta, mai ales dacă optezi des pentru un anumit stil.

De ce trece timpul atât de repede când te simți bine?

Ceasurile exacte rulează într-un rim constant. Însă creierul ia acele secunde ritmice și creează propriul concept al timpului.

Rujul și personalitatea: indiciile date de culoarea buzelor

Indiferent dacă preferi balsamul de buze incolor, rujul roșu intens sau altă variantă, fiecare culoare aleasă pentru buze spune ceva despre felul tău de a fi.

5 semne că împărtășești prea multe lucruri pe Facebook

Nu este nimic în neregulă dacă faci postări legate de aniversări sau diferite lucruri care ți se întâmplă zilinic, dar dacă ajungi să scrii pe Facebook prea des ai putea depăși limita. Descoperă dacă ai nevoie de o detoxifiere de mediul online.

Poți învăța atunci când dormi?

Există doar 24 de ore într-o zi, iar o treime din acestea este de obicei dedicată somnului. Oamenii s-au întrebat mereu dacă pot folosi acest timp pentru a învăța o nouă abilitate sau chiar o nouă limbă străină. Cu alte cuvinte, este posibil să înveți atunci când dormi?

10 semne ale unei sănătăți emoționale bune

Sănătatea este neprețuită și foarte mulți oameni au descoperit acest lucru din proprie experiență. Dar în afară de sănătatea fizică mai există un alt fel de sănătate, pe care de multe ori o neglijăm.

Femeile puternice rezolvă orice problemă, dar nu sunt cine crezi

Femeile puternice sunt peste tot în jurul nostru, dar nu arată neapărat așa cum te aștepți. Te vor privi mereu în ochi, vor ține situația sub control și vor depăși obstacolele care le dau noi motive de a se redescoperi în fiecare zi.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când petreci o zi singură

Dacă te hotărăști vreodată să petreci o zi singură, probabil că vei avea parte de o serie întreagă de beneficii.

Cum îți afectează limbajul corpului fiecare aspect al vieții?

Când ne gândim la toate lucrurile care ne afectează viața, ne gândim la cele concrete de obicei. Locul în care ne-am născut, cine sunt prietenii noștri, ce meserie avem și chiar unde locuim.

Cum îți dai seama dacă ești epuizat emoțional?

Epuizarea psihologică este o stare anxioasă pe care mulți oameni o experimentează fără a o înțelege, iar daunele provocate de epuizarea prelungită pot fi devastatoare.

10 lucruri subtile care dovedesc că eşti mai atractivă decât crezi

Toată lumea ştie că percepţia noastră despre noi înşine este diferită de modul în care ne văd ceilalţi oameni.

De ce te simți atât de bine când ești pe o plajă?

Studiile recente arată că plaja este unul dintre cele mai bune locuri pentru a atenua stresul și pentru a-ți vindeca creierul.

Depresia netratată produce schimbări pe termen lung în creier

În timp ce depresia poate afecta o persoană la nivel psihologic, aceasta poate afecta și structurile fizice din creier.

6 calități pe care le au numai persoanele autentice

A fi autentic nu este întotdeauna la modă, mai ales pentru că valorile și principiile apreciate și respectate sunt în continuă schimbare, iar originalitatea este înlocuită de replici artificiale sau copii. Descoperă cum se diferențiază persoanele autentice de ceilalți și ce le face unice.

6 semne că ești epuizată emoțional

Uneori schimbările care au loc în viața ta se desfășoară într-un ritm mult prea rapid, iar aspectele care ți se păreau minore pot ajunge să te supere și vei începe să te enervezi chiar și când ceilalți nu au greșit. Află ce simptome îți arată că ești epuizată emoțional.

Care sunt simptomele anxietății sociale?

Tulburarea de anxietate socială poate fi un obstacol semnificativ în calea fericirii, sănătății și capacității tale de a-ți atinge potențialul în relații și la locul de muncă. Care sunt însă simptomele anxietății sociale și ce factori le declanșează?