cum va fi anul 2020 pentru scorpion

Cum va fi anul 2020 pentru Scorpion

Scorpion, iată previziunile tale anuale de acum până la următoarea ta aniversare din 2020!

Sezonul Scorpionilor aproape a trecut, așadar mai avem de așteptat un an până la următorul. Să aflăm ce le-au pregătit astrele pentru toată această perioadă!

Dacă te-ai născut între 23 octombrie și 22 noiembrie, atunci ești unul dintre cele mai puternice semne zodiacale: Scorpion. Dacă nu ești un Scorpion, dar ai un prieten, partener sau un membru al familiei care e născut în această zodie, știi cum ți se poate schimba viața atunci când ai unul în preajmă.

Ce ți-au pregătit astrele pentru finalul anului 2019?

 

Noiembrie

Secretele și viața ta privată vor fi, probabil, în centrul atenției în ultimele zile ale acestei luni. Dacă ai un prieten Săgetător, acest semn zodiacal îți poate oferi ajutor financiar până pe data de 24 noiembrie. Luna nouă în Săgetător care are loc pe 26 noiembrie ar trebui să te facă să ai mai multă încredere în tine. Mercur reia mișcarea directă pe 27 noiembrie, ceea ce ar trebui să faciliteze comunicarea.

Decembrie

Așteaptă-te să intri într-o nouă fază a vieții pe 3 decembrie, când Jupiter intră în Capricorn și în casa a treia solară.

În timpul șederii lui, poți învăța lucruri noi și poți cunoaște oameni noi. Fă-ți planuri cât mai simple pentru Sărbători pentru a reduce stresul. Eclipsa solară din Capricorn pe 26 decembrie fac ca ideile tale să devină importante în 2020.

Ce ți-au pregătit astrele pentru 2020?

 

Ianuarie

Începutul anului ar trebui să te găsească într-o dispoziție jucăușă. Acest lucru se datorează faptului că Luna este în Pești și în casa a cincea solară. Soarele și alte planete vizitează Capricornul. Mercur până pe 15 ianuarie, Jupiter, Saturn și Pluto toată lună. Vei avea o energie mentală puternică, oferindu-ți șansa de a-ți perfecționa simțitor obiectivele.

Februarie

Cu Jupiter și Saturn în Capricorn, va fi un moment bun pentru a lua decizii practice privitoare la obiceiurile și mediul în care trăiești. Venus intră în Berbec pe 7 februarie, un moment minunat pentru a fi creativ și pentru a face lucruri care îți plac cu adevărat. Dacă apare o problemă în carieră sau în afaceri, mândria va fi cel probabil cauza principală.

Martie

Venus în Taur pe tot parcursul lunii ajută relațiile.

Acesta este un moment bun pentru a te bucura de activități plăcute alături de cei dragi. Când Mercur intră în Pești pe 16 martie, unde Neptun așteaptă, se poate ca idealurile tale să îți afecteze plăcerile și creativitatea.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Aprilie

Așteaptă-te ca Luna plină în Balanță din 7 aprilie să vină cu o nevoie personală importantă. Venus are o lungă ședere în Gemeni între 3 aprilie și 6 august. Acesta va fi un moment excelent pentru a învăța să-ți gestionezi mai bine banii și pentru a-ți achita datoriile. Cu Marte în Vărsător toată luna, așteaptă-te ca locuința ta să fie un loc aglomerat.

Mai

Răbdarea ta poate fi sever testată luna aceasta. Patru planete sunt retrograde: Venus, Jupiter, Saturn și Pluto. Soarele și Mercur stau mult timp în Taur, în casa relațiilor. Acest lucru poate avea un efect calmant asupra ta. Marte în Vărsător sugerează că cineva de acasă este încăpățânat.

Iunie

Planetele retrograde vor continua să îți încetinească progresul.

Pe măsură ce Marte avansează în Pești, poți întâmpina dificultăți cu partenerul sau cu copiii tăi. Protejează-te de cerințele exagerate ale celor dragi. Soarele în Gemeni până pe data de 19 iunie ar trebui să îți clarifice perspectivele!

Iulie

Puterea credințelor și a convingerilor tale ar putea fi testată. Vei putea să îți organizezi mai bine gândurile și să vorbești cu demnitate și autoritate. Părerile tale despre viață s-ar putea schimba în timp ce Soarele și Mercur îți vor vizita casa a noua solară.

August

Marte este în Berbec și asta înseamnă că vei dori să fii primul în tot ce faci. Prezența Soarelul și a lui Mercur în Leu te poate determina să tânjești după schimbări. Luna plină de pe 3 august te va încuraja să fii deschis la minte acasă. Dacă ai conflicte cu vecinii sau rudele apropiate, încearcă să faci compromisuri pentru a rezolva problema.

Septembrie

Luna plină în Pești de pe data de 2 septembrie ar trebui să îți ofere energia necesară pentru a termina o lucrare aproape finalizată.

Când Marte devine retrograd pe 9, viața ți se poate complica. Cu puțin noroc, situația ar trebui să se îmbunătățească după data de 12, când Jupiter își va relua cursul direct. Când Soarele tranzitează Balanța între 23 septembrie și 22 octombrie, acordă atenție nevoilor și sentimentelor celorlalți.

Octombrie

Luna plină pe 1 octombrie ar putea marca sfârșitul unui loc de muncă sau a unei obligații personale. Luna nouă în Balanță pe data de 16 te poate inspira să decizi ce să faci în continuare. Fii înțeleaptă și fă pași discreți, întrucât Mercur se întoarce retrograd pe 13. Muncește în loc să îți faci planuri pentru un potențial viitor succes!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod