Cum îți dai seama dacă ești fericită

Cu toții căutăm fericirea. Câteodată, este ușor de găsit, iar alteori ducem o luptă grea. Însă cum îți dai seama dacă ești fericită?
Modalități prin care îți dai seama dacă ești fericită

1. Îți place stilul de viață pe care îl ai

Stilul de viață pe care îl ai se datorează alegerilor pe care le-ai făcut de-a lungul vieții. Fiecare dintre noi are șansa să-și contureze viața, iar dacă ai făcut acest lucru bazându-te pe iubire și pasiune, probabil că ești o persoană fericită. În ansamblu, un stil de viață fericit poate fi definit ca un sentiment autentic al liniștii interioare și împlinirii. Viața poate fi complicată din cauza schimbărilor constante, dar, dacă la sfârșitul zilei, te simți împăcată cu modul în care îți trăiești viața, ești pe calea cea bună.

2.
Poți face față eșecurilor


Eșecurile pe care le avem ne pot dezvălui cât de fericiți suntem. Fericirea poate fi definită ca o colaborare între gândurile și emoțiile noastre, precum și cu potențialul nostru. Îți poți da seama dacă ești cu adevărat fericită prin evaluarea abilității tale de a-ți atinge potențialul și obiectivele pe care ți le-ai propus. Încearcă să te uiți în urmă la dezamăgirile recente sau la eșecuri și încearcă să analizezi cum te simți față de acestea.
Dacă reușești să treci peste dezamăgiri, atunci probabil că ești fericită. Iar dacă te simți bine atunci când te confrunți chiar și cu cele mai dificile situații și le poți accepta, înseamnă că reușești să găsești bucuria în viața ta.

3. Spui adevărul

Aceasta este o caracteristică la care sunt atenți experții în fericire. Cu cât ești mai confortabilă cu tine și cu opiniile tale, cu atât vei fi mai fericită. Oamenii fericiți nu sunt dărâmați de părerile altora.
Aceștia se simt încrezători în sine și nu sunt prea îngrijorați de ceea ce cred oamenii despre ei. Iar acest lucru îi ajută să fie deschiși, cinstiți și vulnerabili cu persoanele din viața lor. Oamenii fericiți sunt, de asemenea, suficient de curajoși pentru a spune ceea ce simt cu adevărat.

4. Îți urmezi pasiunile


Atunci când nu ești îngrijorată cu privire la ceea ce gândesc alții despre tine, ai mai mult timp pentru a face lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.
Oamenii fericiți folosesc acel timp pentru a desfășura activitățile pe care le iubesc. De asemenea, nu se lasă dărâmați de așteptările societății sau membrilor familiei. Aceștia se simt împuterniți să își urmeze visurile, indiferent de obstacolele peste care dau.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod