Optimism

10 semne că te descurci mult mai bine decât crezi

Este foarte uşor să crezi că nu eşti capabilă de anumite lucruri, însă vei fi surprinsă să afli că nu vine sfârşitul lumii de la o singură greşeală pe care o faci!
Ideaspots ne prezintă câteva semne care îţi arată că eşti mult mai bună decât crezi:

1. Eşti nesigură cu privire la orice. Dacă îţi pui constant întrebări este un semn de inteligenţă.

2. Nu eşti mulţumit de ceva în viaţa ta. Acest lucru arată faptul că eşti conştient de situaţie şi vrei o schimbare. Sunt atâţia oameni care se complac pentru că nu au curaj!

3. Ai iubit persoana nepotrivită şi ai avut inima ruptă în bucăţi. Poţi fi iubit nebuneşte de cineva, însă totuşi să nu fie pregătită.
Poţi fi iubit cum nu ai mai fost niciodată, însă poate nu îţi oferă exact ce ai tu nevoie.

4. Ai pierdut ceva important pentru tine şi încă mai doare. Asta înseamnă că încă eşti în viaţă, că ai o inimă şi că te vindeci. Singura tragedie este să îţi pierzi sentimentele!

5. Te simţi pierdută. Asta înseamnă că eşti cu un pas înainte. Te-ai pierdut pentru că ştii că poţi oferi mai mult, iar acest sentiment te menţine în mişcare şi nu te lasă să te dai bătută.


6. Orgoliul tău a fost rănit. Jillian Michaels spunea că o zi proastă pentru ego-ul tău e o zi mare pentru sufletul tău!

7. Ai unul sau doi prieteni pe care îi simţi parte din familie. Dacă ai măcar o singură persoană pe care o poţi suna plângând chiar şi la 4 dimineaţa, iar ea te va face să te simţi mai bine, atunci ai punctat ce trebuia!

8. Faci greşeli. Greşelile sunt inevitabile într-o viaţă adevărată. Atât timp cât înveţi ceva din ele, ele sunt extrem de importante.


9. În unele zile te simţi mizerabil. Poate fi din cauza unei despărţiri, a unui divorţ sau a pierderii locului de muncă, însă aşa cum trânteşti o minge cu putere, cu atât mai tare va ricoşa în sus. Unele zile te vor durea, însă te vor face mai puternică, mai plină de compasiune şi mai înţeleaptă.

10. Nu mai eşti aceeaşi persoană ca acum un an. Mulţi oameni nu se schimbă niciodată, ei sunt blocaţi şi refuză să progreseze, însă viaţa înseamnă evoluţie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod