Fată nemachiată

10 lucruri pe care doar femeile care nu se machiază le vor înţelege

În zilele noastre se pune accent mai mult pe frumuseţea exterioară, de aceea multe femei apelează la machiaj pentru a putea face faţă competiţiei!
Ideaspots ne prezintă 10 lucruri pe care doar femeile care nu poartă machiaj le pot înţelege:

1. Se apreciază pentru ceea ce sunt

Aceste femei sunt realiste şi sincere cu ele însele. Atunci când sunt în prezenţa oamenilor, acestea nu sunt îngrijorate pentru felul în care arată, ci se pot relaxa cu adevărat.

2. Economisesc timp

Este nevoie de timp pentru a-ţi aplica machiajul, de aceea femeile care nu apelează la el îl folosesc făcând ceva cu adevărat util.

3. Nu simt nevoia să satisfacă pe nimeni

Ele înţeleg că gusturile oamenilor sunt diferite şi nu se dau peste cap pentru a se adapta standardelor lor.


4. Economisesc bani


Produsele de înfrumuseţare constă destul şi nu există o garanţie că vor da rezultatele dorite.

5. Se fac plăcute prin alte moduri

La o primă vedere, oamenii te pot plăcea pentru aspectul tău, însă nu va fi de durată. Cu timpul, calităţile tale reale vor fi cele cu adevărat importante, cum ar fi bunătatea, afecţiunea sau căldura sufletească.

6. Pot construi relaţii solide

Persoanele care nu se machiază vor arăta întodeauna cine sunt ele cu adevărat. Oricine este atras de ele e preocupat de ce se află înăuntrul lor şi se simt confortabil cu ce au găsit.


7. Au încredere în ele

Ele apreciază ce se află în profunzimea lor şi sunt împăcate cu ele. Nu încearcă niciodată să îşi ascundă defectele sau inferioritatea!

8. Pot face faţă cu uşurinţă schimbărilor vieţii

Fie că ne place sau nu, cu toţii suntem victimele timpului. Oamenii care nu poartă machiaj nu fug de aceste schimbări, ci din contră, le fac faţă cu brio.

9. Nu fac ce face toată lumea

Aceste persoane sunt independente şi nu devin victimele mass-mediei. Se simt perfect confortabil cu ceea ce sunt şi nu au nevoie de machiaj pentru a-şi completa lipsurile.


10. Nu stau cu grija deteriorării tenului

Pentru că multe dintre produsele cosmetice conţin ingrediente care dăunează pielii, persoanele care nu folosesc machiaj scapă total de această grijă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod