Dragoste la prima vedere. Cățelul care a alergat 160 de km alături de un maratonist

Cu siguranță ți s-a întâmplat să mergi pe stradă, iar din senin să apară lângă tine un câine fără stăpân care să te urmeze timid o bucată bună de drum.
Același lucru i s-a întâmplat lui Dion Leonard, un sportiv scoțian care participa la ultramaratonul de șase zile desfășurat în deșertul Gobi din China. Dar nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat.

"Un câine fără stăpân s-a apropiat de mine înaintea startului din ziua a doua de maraton", a declarat Leonard. "Cățelușa a alergat după mine și mă gândeam că nu va rezista mult, dar imaginați-vă cât de surprins am fost să descopăr că a alergat întreaga distanță de 37 de kilometri alături de mine", a spus sportivul, potrivit brightside.me.

În ziua următoare, cățelușa, botezată Gobi de noul său prieten, a alergat iar 37 de kilometri alături de maratonistul scoțian, spre surprinderea și admirația tuturor.

În zilele patru și cinci de competiție a plouat torențial, astfel că micuța Gobi nu a fost lăsată să alerge alături de Leonard, pentru propria ei siguranță, dar organizatorii au transportat-o până la linia de finish ca să fie alături de partenerul său de alergat.
În cea de-a șasea și ultima zi de maraton, cei doi au alergat iarăși împreună și au terminat cursa ca o echipă.

Acesta a fost numai începutul poveștii lor uimitoare. Dion a decis să ia cățelul cu el în Scoția, în ciuda dificultăților de ordin material și birocratic. 

"Gobi m-a ales să-i fiu prieten pe viață, așa că voi face tot ceea ce îmi stă în putință, cu ajutorul oamenilor din întreaga lume, pentru a o putea aduce în Marea Britanie", a declarat Leonard Dion.

Acesta a inițiat o campanie pentru a strânge 5000 de lire sterline necesare pentru transportul lui Gobi din China în Marea Britanie și a reușit să strângă de patru ori mai mult.
Din păcate, Leonard a anunțat pe pagina campaniei că Gobi a dispărut pe data de 16 august și este căutată de un grup de voluntari în orașul Urumqi din China.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod