Frumusețe fără vârstă: Eva Herzigova, fabuloasă pe podium la 41 de ani

Eva Herzigova, una dintre cele mai frumoase fashion girl ai anilor '90, nu şi-a pierdut frumuseţea şi nici talentul


Într-un interviu acordat în 2013 pentru ediţia franceză a revistei Marie Claire, modelul ceh a declarat că "votca este cel mai bun truc de înfrumuseţare" şi a dezvăluit că obişnuieşte să folosească această băutură alcoolică pentru a-şi decolora părul. "Dacă beau votcă în fiecare zi? Singura mea doză de votcă zilnică este aceea care pe o folosesc pentru a-mi decolora părul. Şi este un truc care chiar funcţionează", a mărturisit Eva.

"Cel mai bun truc de înfrumuseţare pe care vi-l recomand? Nu stau niciodată prea mult la soare, beau multă apă, multă odihnă şi sentimentul de a te simţi iubită", a adăugat vedeta.

Herzigova a mai spus pentru revista citată că industria modei s-a schimbat în rău faţă de epoca în care ea a cunoscut apogeul ei în modă, în anii '90.

După părerea ei, modelele profesioniste din zilele noastre se copiază prea mult unele pe celelalte. "În zilele noastre, toate fetele arată ca manechine din vitrine, aşa ţi se cere să fii. Drăguţă, dar fără carismă. În trecut, supermodelele erau nişte femei extraordinare, iar micile lor imperfecţiuni le făceau să fie şi mai frumoase. Fiecare avea propria personalitate. Au format cupluri intrate în legendă: Cindy Crowford şi Richard Gere, Stephanie Seymour şi Axl Rose. Acum, toată lumea arată la fel. Era supermodelelor a trecut.
E trist"
, a comentat Eva Herzigova.

Herzigova are trei băieți - Philipe, în vârstă de doi ani, George (cinci ani) și Edward (șapte luni). Ea a fost căsătorită, între 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi, iar în prezent are o relație cu omul de afaceri Gregorio Marsiaj, începută în 2001.

Eva Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Eva Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie, notează Mediafax.
Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.

În prezent, Eva Herzigova este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard, iar în 2010 a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod