Dietă: 6 trucuri ca să nu te mai îngraşi pe burtă

Merele sunt bogate în pectină, reduc absorbţia zahărului în sânge şi a caloriilor după masă. Consumă-le ca gustare, deoarece împiedică depunerea grăsimilor pe abdomen!
Zona abdominală este adesea cea mai predispusă depozitelor de grăsime inestetică. Multe femei, dar şi bărbaţi acumulează kilograme în plus, însă o mare parte din ele se depozitează în special pe burtă. Cum să faci ca să slăbeşti în zona abdominală şi să previi depunerea grăsimilor în special în această zonă?

Iată câteva trucuri care îţi pot salva silueta şi te pot ajuta să ai un abdomen plat:


1. Mănâncă ceea ce trebuie şi nu te lăsa pradă tuturor poftelor


Potrivit celebrului Dr. Oz, există alimente pe care dacă le introduci în meniul tău te ajută să ai un metabolism mai alert.
Acest lucru te ajută să arzi mai mult grăsimi şi să obţii încet rezultate vizibile la nivelul abdomenului dacă asociezi această dietă cu sportul.

Merele sunt potrivite pentru gustarea dintre masa de prânz şi cină, potrivit specialistului. Deoarece sunt bogate în pectină, merele reduc absorbţia zahărului în sânge, precum şi a caloriilor după masă. Sunt fructele potrivite pentru persoanele care-şi doresc să slăbească, însă fără a exagera cu consumul lor. Ele previn fluctuaţiile bruşte ale glicemiei şi împiedică depunerea grăsimilor.


De asemenea, printre alte alimente pe care specialistul le recomandă celor care vor să scape de grăsimea abdominală se numără fasolea boabe, avocado, scorţişoara, seminţele de chia şi seminţele de dovleac.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod