Victoria Beckham in tinute colorate

Victoria Beckham, 3 ţinute chic neaşteptate. Fără negru!

Victoria Beckham care este cunoscută pentru pasiunea sa pentru negru a fost surprinsă de paparazzi în combinaţii inedite de culori.

O apariţie de săptămâna aceasta a vedetei a surprins plăcut fanii din întreaga lume. Paparazzi au fotografiat-o în News York într-o ţinută neaşteptată, fiind foarte colorată. Combinaţia pe care Victoria Beckham a făcut-o între roşu aprins şi un albastru deschis este de-a dreptul spectaculoasă, dar totuşi atât de simplă şi cu mult bun gust. Astfel că, se pare că Victoria Beckham iubeşte culorile, chiar dacă până acum fanii s-au obişnuit cu ea în ţinute mai sobre, cu mult negru.

Vedeta de 42 de ani a optat pentru o ţinută casual chic, îmbinând perfect un pulover roşu aprins cu pantaloni de tip ţigaretă de un albastră deschis şi sandale delicate nude.

Dacă această ţinută te inspiră şi simţi că ţi s-ar potrivi de minune, nu îţi va fi foarte greu să găseşti piese vestimentare asemănătoare pentru a obţine această combinaţie spectaculoasă. Este o ţinută pe care o poţi purta atât la un eveniment mai relaxat cât şi la o ieşire de seară în oraş.


Victoria Beckham si fiica sa, Harper

O altă ţinută neaşteptată a Victoriei Beckham este fusta scurtă în culori aprinse de galben, roşu, albastru coombinată cu sandale cu platformă şi o cămaşă simplă albă.
În fotografia pe care paparazzi au surprins-o pe vedetă apare cu Fiica sa Harper în braţe, fiind asortată cu mama ei într-o rochiţă galben pal.


Victoria Beckham intr-o tinuta roz aprins

A treia ţinută în care nu suntem deloc obişnuiţi să o vedem pe Victoria Beckham: un costum format din pantaloni evazaţi şi un top de culoare roz aprins. Pantalonii evazaţi care se numără printre preferaţii vedetei îi alungesc foarte mult picioarele şi îi definesc silueta intactă.




Foto: dailymail.co.uk şi hepta.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod