Ce să nu porți la o nuntă. 6 reguli esenţiale

Rochia albă este destinată exclusiv miresei, de aceea nici nu ar trebui să o iei în calcul! Află ce să nu porţi niciodată la o nuntă
Suntem în plin sezon al nunţilor şi ştim cât de dificil poate fi să alegi rochia potrivită pentru un astfel de eveniment. Dincolo de ţinutele care te avantajează cel mai bine şi de ceea ce este în trend, sunt unele reguli pe care trebuie să le respecţi întotdeauna atunci când alegi rochia pentru o nuntă. Iată care sunt:

Nu alege albul!

Există o regulă "nescrisă" în ceea ce priveşte purtarea albului la o nuntă. Rochia albă este simbolul purităţii şi este de multă vreme asociată cu miresele.
Cea care a lansat această modă este regina Victoria a Marii Britanii, care a purtat o rochie albă la nunta sa cu prinţul Albert, în 1840.
Mireasa este singura care ar trebui să poarte o rochie albă la nunta sa, iar dacă alegi la rândul tău această culoare, rişti să transmiţi un mesaj nepotrivit. Ţinuta ta va fi considerată o lipsă de respect pentru mireasă, iar ceilalţi nuntaşi ar putea crede că vrei cu orice preţ să fii în centrul atenţiei.

Pantofii cu platformă şi tocuri foarte înalte

Rochiile elegante trebuie neapărat asortate cu pantofi sau sandale cu toc. Dar este foarte important să nu exagerezi atunci când alegi înălţimea tocurilor.
O ţinută impecabilă poate fi distrusă instant de o pereche de pantofi sau sandale cu platformă şi tocuri foarte înalte, pe care abia poţi merge. Oricât de experimentată ai fi în ceea ce priveşte mersul pe tocuri, vei arăta penibil purtând unele extrem de înalte, pe care abia îţi ţii echilibrul. Iar dacă mai iei în calcul şi dansul, care este nelipsit de la o nuntă, rişti să fii protagonista unor momente foarte penibile.

Rochiile prea sexy

Rochiile mulate, cele cu decolteuri extrem de adânci sau cele foarte scurte nu sunt deloc o alegere bună pentru nunţi. Chiar dacă eşti foarte mândră de corpul şi formele tale, o nuntă nu este ocazia potrivită pentru a le pune ostentativ în valoare.
Păstrează astfel de ţinute pentru club sau pentru petrecerile alături de prieteni.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod