Bella Hadid, într-o rochie sexy care a furat toate privirile la Cannes!

Supermodelul a făcut senzație pe covorul roșu, la Festivalul de film de la Cannes, cu o rochie sexy care a captivat toată atenția.

Fără îndoială, Bella Hadid a reușit să se remarce cu una dintre cele mai interesante ținute de la această ediție a Festivalului de film de la Cannes.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, semnată de Alexandre Vauthier, care îi pune aîn valoare fiecare centimetru din corpul ei fenomenal, vedeta în vârstă de 19 ani a fost în prim-plan miercuri seară, la premiera producției "Unknown Girl", scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Sora modelului Gigi Hadid a folosit la maximum atuuurile fizice, subliniate de rochia superbă, pozând în toate unghiurile pentru armata de fotoreporteri.

Cu o despicătură foarte curajoasă, care îi dezvelea provocator piciorul interminabil, rochia purpurie părea să o pună pe Bella pe marginea prăpastiei, lăsând impresia că îi poate juca în orice clipă o festă. Vedeta a dominat însă fără probleme momentul covorului roșu, impresionând prin frumusețea și eleganța sa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod