Ce să nu porți la o nuntă. 6 reguli esenţiale

Femeie cu top alb

Materialul de tip tulle

Este vorba de acel material asemănător voalului. Iar de aici şi până la asemănarea cu rochia de mireasă este un pas foarte mic. Oricât de mult ţi-ar plăcea o rochie din tulle, trebuie să ştii că este o alegere complet nepotrivită. Toţi cei prezenţi vor considera că vrei să eclipsezi mireasa şi din acest motiv vei avea parte de multe priviri tăioase. Pe de altă parte, mireasa este posibil să se simtă jignită de o astfel de alegere din partea ta, cu atât mai mult dacă rochia este într-o nuanţă deschisă!

Pantalonii

Crezi că este suficient să-i asortezi cu un top elegant şi cu pantofi cu toc, pentru a obţine o ţinută pentru nuntă? În realitate, pantalonii nu ar trebui să se regăsească pe lista ta de opţiuni pentru o ţinută elegantă de nuntă. Rochiile îţi pun cel mai bine feminitatea în valoare, fiind prima alegere pentru un eveniment festiv.


Negru total

Este simplu să alegi o rochie neagră şi elegantă pentru că reprezintă varianta "sigură", prin care eşti convinsă că nu vei da greş. Dar o ţinută bazată pe negru ar putea fi una dintre greşelile cel mai des întâlnite la nunţi. Negrul este elegant şi clasic, dar nu face echipă prea bună cu un eveniment vesel, fericit şi plin de bucurie aşa cum este nunta. De aceea, evită să alegi rochii complet negre, optând în schimb pentru culori vii sau imprimeuri delicate şi feminine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod