Pantofi fucsia

Pantofii stiletto: îi mai purtăm în 2016? Inspiră-te de la vedete!

Pantofii stiletto rămân în tendinţe şi în 2016, însă vor ieşi în evidenţă prin culori noi, broderii şi mod de purtare!

Pantofii clasici sitletto nu se vor demoda niciodată, însă marii creatori de modă i-au reinventat şi i-au readus în atenţia publicului sub altă formă. Anul acesta se vor purta aceşti pantofi cu borderii, dantelă şi în culori vii.

Acest model de încălţăminte dau un plus de eleganţă oricărei ţinute şi nu pot fi egalaţi sub nicio formă. De această dată însă, designerii se bazează pe originalitate şi aduc un plus pantofilor clasici.

Nu au cum să dispară atât timp cât poţi fi purtaţi cu uşurinţă atât la o rochie extrem de elegantă, cât şi la jeanşi atunci când ai o întâlnire cu prietenele.

Nu ai cum să nu fii rafinată din moment ce îi alegi.

Mai există o noutate! Dacă până acum i-am văzut numai în varianta cu toc subţire, de acum apar şi cu cel gros sau platformă. Înălţimea variază în funcţie de necesităţile şi stilul fiecărei femei în parte, însă vârful rămâne cel consacrat.

Pe lângă culorile cu care ne-am obişnuit până acum, discrete şi uşor de asortat la orice, acum apar nuanţe mai îndrăzneţe de vară. Turquoise, marsala şi fucsia sunt doar câteva dintre culorile care transmit curaj şi veselie şi pe care le vom întâlni de anul acesta şi la încălţăminte.

Dacă atunci când au apărut, denumirea de stiletto era folosită pentru a caracteriza tocul înalt şi subţire, pe parcurs aceasta a devenit o etichetă a întregului pantof datorită faptului că a căpătat o nouă formă, în care şi vârful devenise ascuţit.
De-a lungul timpului, aceşti pantofi stiletto au trecut prin mai multe transformări, au apărut cu toc mai lat, apoi din nou cu cel subţire, iar în 2016 fiind în atenţia noastră sub ambele forme.

Tot mai multe femei aleg acest tip de pantof datorită faptului că le oferă o eleganţă aparte fără să fie nevoite să îşi consume prea multă energie în alegerea hainelor. Sunt numai buni pentru a oferi senzaţia de supleţe, alungire, delicateţe şi rafinament!

Iată cum poartă câteva vedete internaţionale aceşti pantofi:

Vedete cu pantofi stiletto

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod