Modă. Rozul pudrat: cum să îl porţi pentru un look diafan şi feminin

Culorile pastelate şi pudrate anunţă venirea primăverii, insuflă o stare optimistă şi euforică.

Chiar dacă vremea de afară este uneori capricioasă, noi îţi propunem să îţi schimbi singură starea de spirit şi să te pregăteşti încă de pe acum pentru noul sezon! Inspiraţia momentului este rozul pudrat, o nuanţă fragilă şi delicată, pe care o asociem cu bomboanele fondante, macarons, bobocii de trandafiri şi “pantera roz”. Această nuanţă se poartă atât în privinţa paletei de farduri, cât şi a nuanţelor de păr, dar cel mai uşor este să o inlcuzi în garderoba ta prin piese vestimentare diafane care să îţi contureze o imagine feminină şi boemă.

Piesa de rezistenţă a acestei primăveri este trench-ul din dantelă roz.
Casa de modă Burberry îţi propune o astfel de piesă vestimentară ce poate fi purtată cu stiletto şi o geantă structurată, atât la birou, cât şi seara la un cocktail. Acelaşi brand, dar şi Red Valentino (linia young a brand-ului Valentino) îţi propun rochii plisate şi topuri din materiale organice, ce îţi vor contura un aspect casual-chic. Cu accesoriile potrivite: pantofi cu toc gros Michael Michael Kors, o geantă DKNY sau un plic Burberry ai asigurat un look sofisticat.

În week-end, ţinuta ta este mai simplă şi mai relaxată! Poartă o cămaşă în carouri, un tricou din bumbac cu aspect lejer şi plăcut, un pulover sau un cardigan cu skinny jeans şi o eşarfă din mătase sau caşmir.
Rozul îşi trăieşte momentul de glorie, iar designerii ne încurajează să-l purtăm şi să îl integrăm în garderoba noastră cu o singură condiţie: să nu arătăm ca o păpuşă Barbie, ci să creăm ţinute ultra-moderne şi să îndrăznim să ne jucăm cu texturile, materialele şi tendinţele!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod