Modă. Cum să te îmbraci în funcţie de forma corpului tău

În afară de ceea ce este în tendinţe, atunci când îţi alegi ţinutele trebuie să ai în vedere piesele vestimentare care se potrivesc siluetei tale.
Într-o lume în care trendurile se schimbă permanent, nu este uşor să alegi haine care să-ţi pună formele în valoare. Dar dacă ştii anumite reguli de bază, care te ajută să îţi echilibrezi şi să îţi scoţi în evidenţă corpul, atunci îţi va fi uşor să alegi exact ceea ce ţi se potriveşte din tot ceea ce este la modă. Iar un truc esenţial este acela de a adăuga volum acolo unde lipseşte şi de a estompa zonele voluminoase. Iată care sunt sfaturile oferite de stilistul vedetelor de la Hollywood, Sam Saboura, potrivit youbeauty.com:

Corp triunghiular


Este caracterizat de umeri mici, talie subţire şi şolduri mari, ceea ce face ca silueta să fie foarte feminină. Pentru că zona de sus a corpului este subţire, ai tendinţa de a o pune în evidenţă prin topuri sau cămăşi care stau strânse.
Dar aceasta este o greşeală care amplifică şi mai mult volumul în parte de a jos a corpului.

Atunci când este vorba de topuri, trebuie să apelezi la trucuri care completează lipsa volumului în partea de sus. Cardiganul, de exemplu, nu trebuie să lipsească din garderoba ta pentru că adaugă volum delicat. Jachetele decupate, care se opresc în dreptul taliei sunt de asemenea perfecte pentru tine. Alege şi mânecile trei sferturi, decolteul larg rotunjit sau topurile pe un singur umăr.

Pentru partea inferioară a corpului optează pentru pantaloni de tipul "boot-cut", care sunt puţin mai largi în partea de jos, pe care să-i asociezi cu tocuri.
Alege jeanşi închişi la culoare cu cusături simple la spate şi puţine buzunare. În ceea ce priveşte rochiile şi fustele, cele clasice, în formă de "A", care îţi acoperă zonele cu volum şi îţi pun talia în valoare, sunt ideale pentru tine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod