6 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă

6 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă

Trendurile sunt altele, an de an, dar unele obiecte vestimentare sau accesorii rămân întotdeauna la modă și pot fi incluse cu succes în orice ținută. Iată ce nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă:

Cămașa albă

O cămașă albă cu o croială clasică îți va fi întotdeauna de folos. Poate fi inclusă cu ușuriță într-un număr variat de ținute și este obligatorie pentru stilul office. Alege o cămășă de un alb impecabil, cu o croială foarte bine realizată și un material de bună calitate. Este o piesă vestimentară în care merită să investești mai mult pentru că o vei purta timp îndelungat. Poți opta și pentru una cu imprimeuri delicate de tipul bulinelor abia sesizabile.
Camasa alba


Blugii bootcut

Acești blugi vin perfect peste încălțările tale, fiind extrem de utili atunci când nu știi ce să porți și ești în criză de timp. Alege unii într-o nuanță închisă, care vor fi simplu de asortat.
Ai grijă ca pantalonii să îți vină perfect, iar pentru asta, o vizită la un croitor pentru mici retușuri va face minuni. Dacă este necesar, scurtează-i astfel încât să se așeze perfect peste încălțămintea cu toc, de aceea măsurătorile ar trebui luate când ești încălțată cu pantofi cu toc.
Blugi bootcut

Un colier statement

Probabil deții o mulțime de coliere și bijuterii elegante, ceea ce este excelent pentru că ai de unde alege atunci când vrei să oferi un plus de stil fiecărei ținute. Dar orice femeie ar trebui să aibă o bijuterie statement în arsenalul său.
Un colier masiv este tot ce îți trebuie în zilele în care vrei să impresionezi printr-un look îndrăzneț. Nu uita că atunci când porți o astfel de bijuterie masivă trebuie să eviți alte accesorii sau bijuterii. Colier statement

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod