Unele au punctat, altele au ratat

Unele au punctat, altele au ratat

Scurt, lung, prins, desfacut, iti place sau nu - te intrebi oare de candse tot gandeste cum sa-si aseze parul sau cat timp i-a luat sa-si facaa anume coafura pentru o ocazie atat de speciala precum Oscarul. Oarea ajutat-o un stilist sau s-a descurcat singura? A tinut cont si derochie cand a decis ce sa faca cu parul? Am aruncat o scurta priviresi am vazut ce au facut sau nu designerii si stilistii pentru vedeteleprezente la Oscar.

Alegerea coafurii

Au ratat

Ca in anii '70:
Jennifer Lopez, la cei 32 de ani ai ei, s-a gandit capresa ar fi putin dezamagita de tinuta ei purtand o rochie semnata deVersace. Din pacate, parul ei care se pare ca luase cam mult volum nu sepotrivea cu capul sau mic. Lasa fixativul acasa Jennifer - este daunatormediului, oricum.

Imagine "mototolita":
Desi stilul Juliei Roberts, la cei 34 de ani aiei, este foarte apreciat, vizitele repetate la coafor au inceput sa-silase amprenta asupra parului. Culoarea si-a cam pierdut stralucirea,iar vestitele bucle nu au mai trecut testul de data asta. Asa ca, Julia,da-i stilistului o vacanta!

Greseala medievala:
Cosita impletita ar fi fost draguta daca GwynethPaltrow, de 29 de ani, ar fi trait in perioada renascentista. Dar rochiasi machiajul "strigau" ca apartin secolului 21. Rezultatul a fost onepotrivire de stiluri.

Coafura de dormitor:
Probabil ca Diaz s-a trezit cam tarziu. La cei 29de ani, Cameron pare ca s-a trezit doar cu cateva minute inainte de a-siface aparitia la Teatrul Kodak - si nu a mai avut timp sa se "joace"cu peria in par.


Au punctat

Fata de "aur":
Reese Witherspoon, la cei 26 de ani, este o blonda ceevoca eleganta anilor '50. Chiar si asa, cu parul foarte putin aranjat,este pur si simplu divina.

Adevarata invingatoare:
Parul scurt este eticheta lui Halle Berry si la35 de ani i se potriveste foarte bine. Nici noaptea Oscarului nu faceexceptie - este sexy, delicata, o adevarata invingatoare.

Putin romantism:
Sandra Bullock, la cei 37 de ani, a preferat sa-sistranga buclele jucause intr-un coc, ceea ce ii scoate mai mult inevidenta ochii si gatul - lucru care ii da o nota de romantism.


Alegerea rochiei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod